ΑρχικήLOGISTICSΤο δεύτερο εξάμηνο του 2019 ευελπιστεί η ΓΑΙΑΟΣΕ να προκηρύξει το διαγωνισμό για το εμπορευματικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Το δεύτερο εξάμηνο του 2019 ευελπιστεί η ΓΑΙΑΟΣΕ να προκηρύξει το διαγωνισμό για το εμπορευματικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Το δεύτερο εξάμηνο του 2019 ευελπιστεί η ΓΑΙΑΟΣΕ να προκηρύξει το διαγωνισμό για το εμπορευματικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Μεταξύ της ΓΑΙΑΟΣΕ, του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης και τοπικών φορέων θα υπάρξουν, το επόμενο διάστημα, συνεχείς διαβουλεύσεις, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο χαρακτήρας του εμπορευματικού κέντρου.

Η ΓΑΙΑΟΣΕ προωθεί την κατασκευή ενός εμπορευματικού κέντρου, σε ακίνητο 500.000 τ.μ. του δήμου Αλεξανδρούπολης, ενώ κατέχει όμορη έκταση περίπου 350.000 τ.μ.

Το ακίνητο έχει δυνατότητα δόμησης περίπου 300.000 τ.μ., με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 150 εκατ. ευρώ.

Το εν λόγω έργο απαιτεί συνολική ωρίμανση, καθώς και συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης.

Το εν λόγω εμπορευματικό ίσως είναι πολλαπλού χαρακτήρα: Θα μπορεί να φιλοξενεί κοντέινερς, αγροτικά προϊόντα, αλλά και ψυκτικούς θαλάμους για χώρους συντήρησης τροφίμων.

Όπως είναι φυσικό, πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία του προσεχούς διαγωνισμού για την υπο-παραχώρηση των εμπορικών δραστηριοτήτων του λιμένα Αλεξανδρούπολης, ο οποίος θα προκηρυχθεί από το ΤΑΙΠΕΔ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο