ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΧωρίς καθυστερήσεις το Αθήνα – Θεσσαλονίκη, σε επαναλειτουργία η ηλεκτροκίνηση στο τμήμα Αγ. Στέφανος – Οινόη

Χωρίς καθυστερήσεις το Αθήνα – Θεσσαλονίκη, σε επαναλειτουργία η ηλεκτροκίνηση στο τμήμα Αγ. Στέφανος – Οινόη

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι, μετά από διάστημα δυο μηνών περίπου (από 16/2), τέθηκε σε επαναλειτουργία από τον διαχειριστή της υποδομής (Ο.Σ.Ε), η ηλεκτροκίνηση στο τμήμα μεταξύ Αγ. Στέφανος – Οινόη, με αποτέλεσμα τη σταδιακή ομαλοποίηση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας.

Πλέον, όλες οι αμαξοστοιχίες που εκτελούν τα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα γίνονται ξανά με ηλεκτροκίνητες μηχανές έλξης, επαναφέροντας τον χρόνο του ταξιδιού στον αρχικό τους προγραμματισμό.

Η ηλεκτροκίνηση είχε διακοπεί εξαιτίας της κακοκαιρίας «ΜΗΔΕΙΑ», με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές στο σιδηροδρομικό δίκτυο και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. να παρουσιάζουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, καθώς και σε ορισμένα δρομολόγια του Προαστιακού Αθήνα – Χαλκίδα.

Πάντως, όπως αναφέρει η εταιρεία, εξακολουθεί να υπάρχει μονοδρόμηση (μονή γραμμή) κυκλοφορίας στο τμήμα Αφίδνες – Αυλώνα και Τιθορέα – Οινόη, λόγω τεχνικών εργασιών στην υποδομή, με συνέπεια πιθανές ολιγόλεπτες καθυστερήσεις σε ορισμένα δρομολόγια.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο