ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ13 νέοι μηχανοδηγοί αρχίζουν, την επόμενη εβδομάδα, πρόγραμμα εκπαίδευσης. Το μήνυμα της προέδρου της ΡΑΣ

13 νέοι μηχανοδηγοί αρχίζουν, την επόμενη εβδομάδα, πρόγραμμα εκπαίδευσης. Το μήνυμα της προέδρου της ΡΑΣ

Δεκατρείς νέοι μηχανοδηγοί αρχίζουν, από τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, πρόγραμμα εκπαίδευσης, σύμφωνα με διαδικτυακή ανάρτηση της προέδρου της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ), Ιωάννας Τσιαπαρίκου.

«Υπογράφηκε η διεταιρική σύμβαση μεταξύ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του εκπαιδευτικού κέντρου ΟΣΕ, ώστε όλοι οι υποψήφιοι μηχανοδηγοί να ολοκληρώσουν την εκπαίδευση τους. Πιστοποιήθηκαν οι εξεταστές και τη Δευτέρα αναρτάται το μητρώο εξεταστών.

Έτσι, με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, αμέσως θα διοργανωθούν από τη ΡΑΣ οι εξετάσεις και τέλος Ιουλίου, οι επιτυχόντες θα λάβουν ευρωπαϊκή άδεια μηχανοδήγησης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Περίπου 100 νέοι μηχανοδηγοί θα μπουν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, επιτρέποντας περισσότερα και ασφαλέστερα δρομολόγια», αναφέρει η πρόεδρος της Αρχής.

Στη συνέχεια, υπογραμμίζει ότι «οφείλω να αναγνωρίσω και να συγχαρώ την καλή συνεργασία και τις αμοιβαίες υποχωρήσεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, RAIL CARGO, με ανταγωνιστικά συχνά συμφέροντα, προς όφελος της ανάπτυξης του σιδηροδρόμου και των πολιτών. Κυρίως, τον υπουργό κ. Χρήστο Σπίρτζη για την συνεχή στήριξη και πίεση προς αυτή την κατεύθυνση».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο