ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ20 χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε η Eurocert. Επέκταση δραστηριοτήτων στην Κίνα και ειδικότερα στον σιδηροδρομικό κλάδο

20 χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε η Eurocert. Επέκταση δραστηριοτήτων στην Κίνα και ειδικότερα στον σιδηροδρομικό κλάδο

Τα 20 χρόνια λειτουργία της γιόρτασε η EUROCERT, με μια επετειακή εκδήλωση αφιερωμένη στην εγχώρια και διεθνή πορεία της στον κλάδο των Ελέγχων, των Πιστοποιήσεων και των Επιθεωρήσεων και την δραστηριότητά της σε πάνω από 25 χώρες παγκοσμίως.

Με επίσημους καλεσμένους, στενούς συνεργάτες, στελέχη και το ανθρώπινο δυναμικό της να δίνουν το «παρόν», η βραδιά συμπεριέλαβε μια αναδρομή στο σημαντικό έργο της EUROCERT και την συμβολή της στην αναβάθμιση της ποιότητας, καθώς και στις περισσότερες από 50 υπηρεσίες που παρέχει την τελευταία εικοσαετία.

Η εορταστική εκδήλωση ξεκίνησε με τον ευχαριστήριο λόγο του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Γιώργου Μπρισκόλα, που συνοδεύτηκε με την προβολή του επετειακού βίντεο της εταιρείας.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eurocert, Γιώργος Μπρισκόλας.

Σημαντικό στιγμιότυπο αποτέλεσε η παρουσίαση από τον εντεταλμένο σύμβουλο της εταιρείας, Τάκη Θεοφανόπουλο, του επόμενου σημαντικού project ίδρυσης εταιρείας στην Κίνα στον σιδηροδρομικό τομέα, σε σύμπραξη με κινεζικό φορέα, ο οποίος συνδέεται με το Southwest Jiaotong University.

Η βραδιά κορυφώθηκε με τις βραβεύσεις επιχειρήσεων και συνεργατών της εταιρείας, που διατηρούν πολυετή και εποικοδομητική συνεργασία με την EUROCERT, ενώ οι εκπρόσωποί τους στο κλείσιμο των χαιρετισμών τους υπογράμμισαν την αδιάλειπτη δέσμευση της εταιρείας στις αρχές της Ποιότητας, τη διαρκή εξέλιξη και την συμβολή στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου εντός και εκτός συνόρων.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο