ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣΣυγχώνευση, μέσω απορρόφησης, για τρεις ενεργειακές θυγατρικές της ΓΑΙΑΟΣΕ

Συγχώνευση, μέσω απορρόφησης, για τρεις ενεργειακές θυγατρικές της ΓΑΙΑΟΣΕ

Στη συγχώνευση, δι’ απορροφήσεως, τριών ενεργειακών θυγατρικών της προχωρά η ΓΑΙΑΟΣΕ, επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του metaforespress.gr. 

Η εν λόγω απόφαση, που φέρει την υπογραφή του προέδρου Κωνσταντίνου Κεσεντέ, ελήφθη κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας και αφορά τις εξής θυγατρικές:

-«ΓΑΙΑΟΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»,

-«ΓΑΙΑΟΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ»

-«ΓΑΙΑΟΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», δυνάμει των διατάξεων 6 παρ. 3, 7-21 και 35 του Ν.

Όπως αναφέρεται, ορίζεται ως ημερομηνία του ισολογισμού μετασχηματισμού η 29η Φεβρουαρίου 2020, ενώ παρέχεται η εξουσιοδότηση στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ «να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίηση της συγχώνευσης, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των όρων του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης, το οποίο θα εγκριθεί με μεταγενέστερη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου».

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν είχαν διεξαχθεί ενέργειες για την πώλησή τους, χωρίς αποτέλεσμα και ότι η μητρική εταιρεία διαθέτει φωτοβολταϊκούς σταθμούς στο Θριάσιο Πεδίο.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο