ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣEργασίες στη σιδηροδρομική γραμμή Λειανοκλαδίου – Παλαιοφάρσαλου, τροποποιήσεις δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Eργασίες στη σιδηροδρομική γραμμή Λειανοκλαδίου – Παλαιοφάρσαλου, τροποποιήσεις δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Εργασίες στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Λειανοκλαδίου – Παλαιοφάρσαλου θα εκτελεστούν από την ΕΡΓΟΣΕ, το προσεχές Σάββατο 21 Απριλίου.

Λόγω των έργων που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο τμήμα, την εν λόγω ημέρα και για 12 ώρες (από τις 06:00 έως τις 18:00 ), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα μετεπιβιβάζει τους επιβάτες από τα τραίνα σε λεωφορεία στη διαδρομή μεταξύ Λειανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος και αντίστροφα.

Ειδικότερα, οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη μετά τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό του Λειανοκλαδίου μέχρι τον Παλαιοφάρσαλο και από εκεί θα επιβιβάζονται στο τραίνο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Αντίστοιχα, οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα μετά τις 05:13 το πρωί θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό του Παλαιοφάρσαλου μέχρι το Λειανοκλάδι και από εκεί θα επιβιβάζονται σε τραίνο και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους μέχρι την Αθήνα.

Οι αμαξοστοιχίες που επηρεάζονται είναι οι εξής:

I/C 50, 884, I/C 51, I/C 52, I/C 53, I/C 55, I/C 56 και I/C 59

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο