ΑρχικήΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣH ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταγγέλλει τον ΟΣΕ για την κατάσταση των σταθμών του Προαστιακού

H ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταγγέλλει τον ΟΣΕ για την κατάσταση των σταθμών του Προαστιακού

Κλιμακώνει την ρητορική της η, ιταλικών συμφερόντων, ΤΡΑΙΝΟΣΕ εναντίον του ΟΣΕ. Η σιδηροδρομική εταιρεία, αφού πρώτα επισημαίνει ότι «το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται δημοσιεύματα που αναδεικνύουν την τραγική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει οι σταθμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, αλλά και του κύριου σιδηροδρομικού δικτύου», υποστηρίζει ότι, ενώ έχει ενημερώσει τον ΟΣΕ, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος για τη συντήρηση και ασφάλεια των σταθμών, δεν έχει ληφθεί ουδεμία μέριμνα.

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. είναι ενήμερη για την κατάσταση αυτή -τόσο από αυτοψίες που η ίδια συστηματικά διενεργεί, όσο και από παράπονα των επιβατών της- και έχει επανειλημμένα απευθυνθεί στα αρμόδια όργανα του ΟΣΕ, που είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση και ασφάλεια των σταθμών, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα, ουδεμία μέριμνα έχει ληφθεί για τη βελτίωση των υποδομών αυτών.

Η κατάσταση αυτή έχει ως συνέπεια, την ταλαιπωρία των επιβατών που επιλέγουν να μετακινηθούν με το τραίνο, ταυτόχρονα όμως πλήττεται και η εικόνα του σιδηροδρόμου, μια εικόνα που δεν βελτιώνεται μόνο με γρήγορα τραίνα, αλλά απαιτεί και την αξιοπρεπή και ασφαλή πρόσβαση σε αυτά.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο