ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΈσοδα 56,93 εκατ. παρουσίασε η Γενική Ταχυδρομική. Στα 0,58 εκατ. τα κέρδη, το μήνυμα της διοίκησης

Έσοδα 56,93 εκατ. παρουσίασε η Γενική Ταχυδρομική. Στα 0,58 εκατ. τα κέρδη, το μήνυμα της διοίκησης

Έσοδα 56,93 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 0,58 εκατ. παρουσίασε η Γενική Ταχυδρομική το 2018, έναντι 53,5 εκατ. και 0,57 εκατ. αντίστοιχα το 2017.

Η εταιρεία, βάσει του κύκλου εργασιών βρίσκεται στην 2η θέση των εγχώριων εταιρειών ταχυμεταφορών (στοιχεία 2018), πίσω από την ACS.

Όπως αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας, «όπως προκύπτει από την πορεία των εργασιών της εταιρείας μέχρι συντάξεως της παρούσας έκθεσης (σ.σ. Αύγουστος 2019), η τρέχουσα χρήση 2019 που διανύουμε κινείται στα ίδια με τα περσινά επίπεδα, παρά τα αρνητικά δεδομένα που εξακολουθούν να υπάρχουν στην ελληνική οικονομία.

Στόχος της εταιρείας παραμένει η επέκταση των πωλήσεων της και η διατήρηση του υψηλού επιπέδου της ποιότητας των υπηρεσιών της.

Με την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης, διοίκησης και κυρίως προώθησης της δραστηριότητος αυτής, αλλά και με τις συνεχείς και αδιάλειπτες επενδύσεις της σε πάγια στοιχεία αλλά και στο προσωπικό της, η εταιρεία έχει επιτύχει την ευρύτερη διείσδυσή της στην αγορά του εσωτερικού και ήδη οι υπηρεσίες της τυγχάνουν ευρείας αποδοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της κυλιόμενης χρήσης η εταιρεία επένδυσε σημαντικά κεφάλαια για την βελτίωση των κτιριακών της εγκαταστάσεων και του μηχανολογικού της εξοπλισμού, όπως και για την αγορά νέων οχημάτων του στόλου της, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητά της.

Παράλληλα, αύξησε σημαντικά το απασχολούμενο της προσωπικό με στόχο την διασφάλιση του υψηλού επιπέδου ποιότητας των υπηρεσιών της».

Στα τέλη του 2018 η εταιρεία απασχολούσε 772 άτομα προσωπικό, έχοντας 35 υποκαταστήματα.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο