ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΑνάπτυξη 10% γνώρισε πέρσι η Elta Courier. Πρόσληψη 100 εργαζομένων αορίστου χρόνου

Ανάπτυξη 10% γνώρισε πέρσι η Elta Courier. Πρόσληψη 100 εργαζομένων αορίστου χρόνου

Στη πορεία της Elta Courier αναφέρθηκε η διοίκησή της, κατά τη διάρκεια πρόσφατων εορταστικών εκδηλώσεων.

Ο πρόεδρος Αντώνης Φειδοπιάστης ανακοίνωσε ότι το προηγούμενο έτος, η εταιρεία  σημείωσε ανοδική πορεία της τάξης του 10%, σημαντική αύξηση των διακινηθέντων αντικειμένων, καθώς και αύξηση του προσωπικού κατά 100 άτομα.

«Ήδη βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με το σωματείο των εργαζομένων για την υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης και του κανονισμού εργασίας, στην οποία εμείς, ως διοίκηση, προτείνουμε μεσοσταθμική αύξηση μισθών κατά 14%.

Τέλος, πρόσφατα προκηρύξαμε 100 νέες θέσεις εργασίας αορίστου χρόνου, μια ακόμα απόδειξη της σταθερά ανοδικής πορείας της εταιρείας μας.

Τα θετικά αυτά αποτελέσματα μας δίνουν την αισιοδοξία πως -μέσα στην επόμενη διετία- θα είμαστε σε θέση να κατακτήσουμε ακόμα μεγαλύτερο μερίδια στην αγορά των ταχυμεταφορών», σχολίασε.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος Δημήτρης Αποστολάκος σημείωσε ότι «οι οργανωτικές αλλαγές που πραγματοποιήσαμε τον προηγούμενο χρόνο σε παραγωγικό, μηχανογραφικό και εμπορικό επίπεδο απέδωσαν καρπούς.

Εφαρμόζοντας ένα σύγχρονο μοντέλο διοίκησης με επίκεντρο τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εξέλιξη των ανθρώπων της ΕΛΤΑ Courier, κοιτάζουμε –για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια- τον ανταγωνισμό στα μάτια».

Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Παναγιώτης Σκούτας, διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού ΨΗΠΤΕ, Νίκου Παππά, ο οποίος τόνισε πως το υπουργείο, ως εποπτεύουσα αρχή, βρίσκεται και θα παραμείνει στο πλευρό του ομίλου ΕΛΤΑ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο