ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΑναπροσαρμογή τιμών στο Ην. Βασίλειο, το 2019, από τη DHL Express

Αναπροσαρμογή τιμών στο Ην. Βασίλειο, το 2019, από τη DHL Express

Στην αναπροσαρμογή των τιμών των προσφερόμενων υπηρεσιών της, για το 2019, στο Ηνωμένο Βασίλειο, προχωρά η DHL Express.

Ειδικότερα, οι τιμές αυξάνονται κατά μέσο όρο 4,9%, αρχής γενομένης από την 1η Ιανουαρίου του 2019.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, η προσαρμογή των τιμών σε ετήσια βάση γίνεται λαμβάνοντας υπόψη τον πληθωρισμό, τη δυναμική των συναλλαγματικών ισοτιμιών και άλλες παράμετροι, όπως οι δαπάνες που σχετίζονται με τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ασφαλείας σε κάθε μία από τις 220 και πλέον χώρες που η DHL Express εξυπηρετεί.

Σύμφωνα με τον Ian Wilson, διευθύνοντα σύμβουλο της DHL Express στο Ην. Βασίλειο, «η DHL Express επενδύει σημαντικά στο διεθνές δίκτυό της για να καλύψει τις υψηλές προσδοκίες και να προσφέρει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της».

«Εργαζόμαστε πάντα για την αναβάθμιση των περιφερειακών και διηπειρωτικών αεροπορικών στόλων, ανοίγουμε νέες εγκαταστάσεις με αυτοματοποιημένες τεχνολογίες διαλογής και εισάγουμε καινοτόμες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου για τους πελάτες μας.

Στην DHL Express θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι ισχύουν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και βιωσιμότητας για το δίκτυό μας, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των πελατών μας, των συνεργατών μας και των αρχών μεταφορών» καταλήγει ο Wilson.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο