ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΤο βραβείο «Logistics Solution of the Year» απέσπασε η εφαρμογή ΑCS Mobile App στα e-BΙΖΖ Awards 2019

Το βραβείο «Logistics Solution of the Year» απέσπασε η εφαρμογή ΑCS Mobile App στα e-BΙΖΖ Awards 2019

Το βραβείο «Logistics Solution of the Year» απέσπασε και εφέτος η ACS στα e-BIZZ Awards 2019, που έλαβαν χώρο στο 8ο Συνέδριο e-business & Social Media World.

Η διάκριση αφορά στην εφαρμογή “ACS Mobile App” για κινητές συσκευές Android και iOS, η οποία διευκολύνει τους παραλήπτες των ηλεκτρονικών αγορών, καλύπτοντας τις 3 βασικές ανάγκες τους:

  • την αναζήτηση και παρακολούθηση της αποστολής σε όλα τα διακινητικά της στάδια,
  • την αναζήτηση του πλησιέστερου σημείου παραλαβής (κατάστημα ACS ή ACS Smart Point σε πρατήριο Shell), με βάση το γεωγραφικό στίγμα της συσκευής του χρήστη,
  • τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης μέσω εξατομικευμένων ειδοποιήσεων (notifications) που έρχονται αυτόματα στην εφαρμογή και οι οποίες κρατάνε ενήμερο τον χρήστη για κάθε στάδιο της παραγγελίας του.

Ο Κώστας Μενεγάκης, γενικός διευθυντής της ACS, κατά την παραλαβή του βραβείου.

Επίσης, ο πελάτης-παραλήπτης μπορεί να χρησιμοποιήσει, μέσα από τα παραπάνω notifications που λαμβάνει, και την online υπηρεσία ανακατεύθυνσης “ACS ReDirect”, επιλέγοντας νέα ημέρα παράδοσης της αποστολής ή νέο σημείο παραλαβής (είτε το πλησιέστερο κατάστημα ACS, είτε το κοντινότερο ACS Smart Point).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η νέα εφαρμογή συμβάλλει ουσιαστικά στη διευκόλυνση του πελάτη και την ταχύτερη εξυπηρέτησή του, με την πιο άμεση πληροφόρηση στο κινητό του και τις διάφορες επιλογές που του δίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πλέον, όλες οι online υπηρεσίες της ACS γίνονται πολύ γρήγορα μέσα από μια εφαρμογή, η οποία αξιοποιεί το γεωγραφικό στίγμα της κινητής συσκευής».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο