ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΓια πρώτη φορά, η ΕΛΤΑ Courier θα αποδώσει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, ύψους 0,5 εκατ.

Για πρώτη φορά, η ΕΛΤΑ Courier θα αποδώσει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, ύψους 0,5 εκατ.

Για πρώτη φορά, έπειτα από 18 έτη λειτουργία, η ΕΛΤΑ Courier είναι σε θέση να αποδώσει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, ύψους περίπου μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Αυτό αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, η οποία ενέκρινε την οικονομική χρήση του 2018.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Αντώνης Φειδοπιάστης και ο Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Αποστολάκος παρουσίασαν στους μετόχους της εταιρείας την έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν και υπερψηφίστηκαν.

«Οι οικονομικές καταστάσεις της ΕΛΤΑ Courier αποδεικνύουν την κερδοφορία μας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γι’ αυτό. Η ανοδική μας πορεία οφείλεται στις διαρθρωτικές αλλαγές που κάναμε, στον εκσυγχρονισμό τόσο των υποδομών -που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, όσο και των παραγωγικών και πληροφοριακών συστημάτων μας, καθώς και στην στροφή μας, όχι μόνο στον πελατοκεντρική αλλά και γενικότερα στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση», δήλωσε ο κ. Φειδοπιάστης, προσθέτοντας ότι

«δεν σταματάμε εδώ. Ήδη βρισκόμαστε στην 3η θέση και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς των ταχυμεταφορών.

Τα θετικά αυτά αποτελέσματα μάς δίνουν την αισιοδοξία πως – μέσα στην επόμενη διετία – θα κατακτήσουμε τη 2η θέση, μετατρέποντας έτσι την ΕΛΤΑ Courier σε έναν από τους leaders της αγοράς».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο