ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΔιαγωνισμός για την αξιολόγηση, τον υπολογισμό και την επαλήθευση του καθαρού κόστους Καθολικής Υπηρεσίας του 2018

Διαγωνισμός για την αξιολόγηση, τον υπολογισμό και την επαλήθευση του καθαρού κόστους Καθολικής Υπηρεσίας του 2018

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) προχωρά στην προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για το έργο «Αξιολόγηση Mοντέλου Aναφοράς – Yπολογισμός & Επαλήθευση Καθαρού Κόστους Καθολικής Υπηρεσίας για το έτος 2018».

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η επιλογή αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών για το έργο «Αξιολόγηση Μοντέλου Αναφοράς – Υπολογισμός & Επαλήθευση Καθαρού Κόστους Καθολικής Υπηρεσίας για το έτος 2018».

Η ΕΕΤΤ  αιτείται από τον ανάδοχο να προβεί σε αξιολόγηση του μοντέλου αναφοράς καθώς και σε επαλήθευση του υπολογισμού σύμφωνα με τον ορισμό του Καθαρού Κόστους Καθολικής Υπηρεσίας, όπως καταγράφεται στο άρθρο 2 και άρθρο 4 του κανονισμού της ΕΕΤΤ «Καθορισμός μεθοδολογίας υπολογισμού Καθαρού Κόστους Καθολικής Ταχυδρομικής Υπηρεσίας» ΦΕΚ 2016/Β/16-08-2013».

Ο ανάδοχος οφείλει να παραδώσει μια πλήρη και τεκμηριωμένη έκθεση για την αξιολόγηση και επαλήθευση του μοντέλου αναφοράς- υπολογισμού του Καθαρού Κόστους της Καθολικής Υπηρεσίας καθώς και βελτιωτικές προτάσεις τροποποίησης του μοντέλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ως τις 3 Ιουνίου, ώρα 13.00, να υποβάλλουν την προσφορά τους.

Ο προϋπολογισμός του έργου, που θα διαρκέσει 4 μήνες, εκτιμάται, κατ’ ανώτατο όριο, στο ποσό των 30.000 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α.

Σημειώνεται ότι η ΕΕΤΤ έχει επαληθεύσει στα 127,9 εκατ. ευρώ το καθαρό κόστος της Καθολικής Ταχυδρομικής Υπηρεσίας για την περίοδο 2013 – 2015.

Η Καθολική Ταχυδρομική Υπηρεσία, της οποίας φορέας είναι τα ΕΛΤΑ έως το 2028, αποτελεί κρίσιμο επιχειρησιακό μέγεθος για τον Οργανισμό, ο οποίος αξιώνει περί τα 45 – 50 εκατ. ευρώ κάθε έτος.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο