ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΕπί ποδός η USPS για τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου

Επί ποδός η USPS για τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου

Σχεδόν ένα μήνα πριν την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, τα Αμερικανικά Ταχυδρομεία βρίσκονται επί ποδός για την επιτυχή κάλυψη της διαδικασίας.

Για το λόγο αυτό, ο γενικός διευθυντής της αμερικανικής Υπηρεσίας Louis DeJoy –μέσω Οδηγίας- ζήτησε την έκδοση πρόσθετων πόρων για την ικανοποίηση οποιασδήποτε απρόβλεπτης ζήτησης και τη διασφάλιση ότι οι επιστολικές ψήφοι θα διαχειρίζονται κατά προτεραιότητα, ώστε να παραδοθούν με ασφάλεια και εγκαίρως για καταμέτρηση.

«Η No1 προτεραιότητα της USPS από τώρα έως και τις εκλογές του Νοεμβρίου είναι η ασφαλής και έγκαιρη παράδοση των επιστολικών ψήφων.

Η Υπηρεσία μας, τα συνδικάτα και πάνω από 630.000 υπάλληλοι είναι έτοιμοι για την εκτέλεση αυτού του ιερού καθήκοντος», δήλωσε ο DeJoy.

Όπως είπε, «αυτές οι ενέργειες διασφαλίζουν ότι θα διατεθούν πρόσθετοι πόροι, όπως απαιτείται, για να διαχειριστούμε όσο όγκο των επιστολικών ψήφων κι αν λάβουμε».

Στόχος είναι οι ταχυδρόμοι να παραδώσουν το 95% των επιστολικών ψήφων μέσα σε τρεις ημέρες, όπως έκαναν και στις εκλογές του 2018 για την ανανέωση του Κογκρέσου.

Σημειώνεται ότι, η οδηγία εκδόθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου και εξουσιοδοτεί τα κατά τόπους ταχυδρομικά καταστήματα των ΗΠΑ να κάνουν χρήση πρόσθετων πόρων για να φέρουν την εκλογική διαδικασία εις πέρας.

Αυτοί οι πρόσθετοι πόροι περιλαμβάνουν, χωρίς να περιορίζονται, σε διευρυμένες διαδικασίες επεξεργασίας, επιπλέον μεταφορών, επιπλέον δρομολόγια παράδοσης και παραλαβής και υπερωρίες ώστε να διασφαλιστεί ότι οι επιστολικές ψήφοι θα φτάσουν εγκαίρως στον προορισμό τους.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο