ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΗ πανδημία «εκτόξευσε» τις πωλήσεις της Amazon. 7.000 νέες θέσεις εργασίας στη Βρετανία

Η πανδημία «εκτόξευσε» τις πωλήσεις της Amazon. 7.000 νέες θέσεις εργασίας στη Βρετανία

Στη δημιουργία 7.000 θέσεων εργασίας στη Βρετανία εντός του έτους θα προχωρήσει η Amazon, καθώς ο online κολοσσός ηλεκτρονικού εμπορίου προσπαθεί να αντεπεξέλθει στην αυξανόμενη ζήτηση για αγορές μέσω διαδικτύου, όπως μετέδωσε το BBC.

Η Amazon έχει ήδη αυξήσει φέτος το εργατικό της δυναμικό κατά 3.000 θέσεις εργασίας και έως τα τέλη του έτους θα έχει δημιουργήσει συνολικά 10.000 νέες θέσεις.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι νέες θέσεις θα είναι μόνιμες και οι εργαζόμενοι θα λαμβάνουν ελάχιστη αμοιβή 9,50 στερλίνες την ώρα.

Παράλληλα, προσανατολίζεται και σε 20.000 εποχικές θέσεις για την περίοδο των χριστουγεννιάτικων εορτών.

Η πανδημική κρίση και τα μαζικά lockdowns έχουν στρέψει τους καταναλωτές προς τις αγορές μέσω διαδικτύου, προς όφελος των online κολοσσών, όπως η Amazon.

Με βάση τα τελευταία στοιχεία για τις πωλήσεις λιανικής στη Βρετανία, οι online αγορές αυξήθηκαν, τον Ιούλιο, περισσότερο από 50% σε σύγκριση με τα επίπεδα προ πανδημίας.

Οι online πωλήσεις ως ποσοστό επί των συνολικών πωλήσεων λιανικής στη Βρετανία άγγιξαν ιστορικό υψηλό (33,3%) τον Μάιο, προτού σταθεροποιηθούν στο 28,9% τον Ιούλιο.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο