ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΗ Correos εξαγόρασε το 51% της Rangel Expresso και εισέρχεται στην πορτογαλική αγορά

Η Correos εξαγόρασε το 51% της Rangel Expresso και εισέρχεται στην πορτογαλική αγορά

Μέσω της θυγατρικής Correos Express, o ισπανικός ταχυδρομικός όμιλος Correos απέκτησε το 51% της πορτογαλικής Rangel Expresso και προχώρησε στην ίδρυση της Correos Express Portugal.

Η εξαγορά ανήλθε στα 11 εκατ. ευρώ και αποτελεί την πρώτη διεθνή επέκταση της Correos.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, η εξαγορά θα της επιτρέψει να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποστολής σε πελάτες και επιχειρήσεις στην Ιβηρική Χερσόνησο εντός 24ώρου.

Η σημειωθεί ότι, η Correos Express Portugal διαθέτει 12 αποθήκες και θα απασχολεί περίπου 160 άτομα. Θα λειτουργεί ως θυγατρική της Correos Express και οι εγκαταστάσεις της θα προστεθούν στο υφιστάμενο δίκτυο 55 αποθηκευτικών χώρων της Correos Express στην Ισπανία.

Μέσω της νεοσυσταθείσας Correos Express Portugal, o ισπανικός ταχυδρομικός όμιλος σχεδιάζει να αξιοποιήσει την αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου της Πορτογαλίας.

Επίσης, εκτιμά ότι τα επόμενα πέντε χρόνια θα παραδώσει περίπου 35 εκατ. δέματα στην Ισπανία και παράλληλα αναμένει αύξηση πωλήσεων κατά 150% ή 60 εκατ. ευρώ

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Correos Express Portugal σχεδιάζει να αυτοματοποιήσει τις εγκαταστάσεις της χρησιμοποιώντας πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης και αυτοματοποιημένες μηχανές διαλογής.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο