ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΗ Yource εξαγόρασε την Cendris από την PostNL

Η Yource εξαγόρασε την Cendris από την PostNL

Στην υπογραφή συμφωνίας για την απόκτηση της Cendris, θυγατρική της ολλανδικής PostNL, προχώρησε η Yource, εταιρεία παροχής υπηρεσιών customer contact στην περιοχή του Μπενελούξ.

Η συναλλαγή, της οποίας τα οικονομικά στοιχεία δεν έχουν αποκαλυφθεί, αναμένεται να ολοκληρωθεί στο α’ τρίμηνο του 2021.

Σε δηλώσεις του, ο διευθύνων σύμβουλος της Yource, Robin Jansen, ανέφερε: «Η εξαγορά της Cendris είναι το επόμενο βήμα για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τους ανθρώπους της Cendris στη Yource και προσβλέπουμε στην πρόσθετη προστιθέμενη αξία και την εμπειρία που θα προσφέρουν στους πελάτες μας».

Ο Pim Berendsen, CFO της PostNL, δήλωσε: «Εστιάζοντας περισσότερο στις βασικές μας δραστηριότητες, ενισχύουμε τη μετατροπή της PostNL σε κορυφαίο προμηθευτή εφοδιαστικής της Μπενελούξ στο κομμάτι του ταχυδρομείου και του e-commerce.

Η εξαγορά από την Yource θα βοηθήσει τη Cendris να επιτύχει τις δικές της φιλοδοξίες ανάπτυξης, προσφέροντας ακόμη πιο φωτεινές μελλοντικές προοπτικές τόσο στους υπαλλήλους, όσο και στους πελάτες της Cendris.

Η σχέση της Cendris με την PostNL θα αλλάξει, αλλά θα συνεχιστεί παραμένοντας ως ένας από τους πελάτες της Cendris».

Να σημειωθεί ότι, η Cendris ειδικεύεται στο customer contact και απασχολεί πάνω από 3.000 εργαζόμενους σε περισσότερες από 10 τοποθεσίες, εξυπηρετώντας μια μεγάλη ποικιλία πελατών και εμπορικών σημάτων, συμπεριλαμβανομένης και της PostNL.

Αντίστοιχα, η Yource έχει παρουσία σε 5 χώρες, με πάνω από 9.000 εργαζόμενους, και κύκλο εργασιών άνω των 170 εκατ. ευρώ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο