ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΚατά της αναστολής λειτουργίας των ΕΛΤΑ στα Βασιλικά τάχθηκε το δημοτικό συμβούλιο Θέρμης

Κατά της αναστολής λειτουργίας των ΕΛΤΑ στα Βασιλικά τάχθηκε το δημοτικό συμβούλιο Θέρμης

Κατά της αναστολής λειτουργίας του υποκαταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων στα Βασιλικά, τάχθηκε το δημοτικό συμβούλιο Θέρμης, καθώς όπως τονίζει «η συγχώνευση – κατάργηση του Ταχυδρομικού Γραφείου στα Βασιλικά θα επηρεάσει καθοριστικά τη λειτουργία της τοπικής κοινωνίας».

Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο Ταχυδρομικό Γραφείο εξυπηρετεί σήμερα όλο τον πρώην δήμο Βασιλικών πλην της Αγίας Παρασκευής, την Κοινότητα Γαλαρινού και τους δυο οικισμούς της Αγίας Αναστασίας, οπότε όλη η περιοχή θα υποστεί την παντελή έλλειψη ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Επισημαίνεται επίσης πως η παροχή των εν γένει ταχυδρομικών υπηρεσιών διεξαγόταν πλημμελώς και ελλιπώς από το συγκεκριμένο κατάστημα των ΕΛΤΑ, «αφού ακόμη και στις περιοχές εντός του αστικού ιστού οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις εξυπηρετούνταν με θυρίδες και όχι με αστική διανομή, παρά τις συνεχείς και επανειλημμένες αιτήσεις – οχλήσεις προς τα ΕΛΤΑ για την αποκατάσταση της αστικής διανομής και την ενίσχυση του καταστήματος στα Βασιλικά με ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή ικανή να ανταποκριθεί στον όγκο των συναλλαγών».

Το δημοτικό συμβούλιο απαιτεί από τη διοίκηση των ΕΛΤΑ την άμεση ενίσχυση του καταστήματος Βασιλικών με ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή, ώστε να παρέχει με επάρκεια τις υπηρεσίες του στις περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Βασιλικών και στην ευρύτερη περιοχή που εξυπηρετεί.

Τέλος, καλεί τους δημότες και κατοίκους του δήμου Θέρμης σε δυναμικές κινητοποιήσεις, σε περίπτωση που το αίτημά τους δεν ικανοποιηθεί.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο