ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ“Μάστιγα” οι επιθέσεις σκύλων κατά ταχυδρόμων της Royal Mail. Κάθε εβδομάδα καταγράφονται 47 τραυματισμοί

“Μάστιγα” οι επιθέσεις σκύλων κατά ταχυδρόμων της Royal Mail. Κάθε εβδομάδα καταγράφονται 47 τραυματισμοί

Στις 2.445 ανήλθαν οι επιθέσεις σκύλων σε ταχυδρόμους των βρετανικών ταχυδρομείων (Royal Mail), το 2019, κάτι που ισοδυναμεί σε 47 επιθέσεις σε εβδομαδιαία βάση σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τη Royal Mail, σε περιοχές όπως η Γλασκόβη οι επιθέσεις έχουν διπλασιαστεί από τις 26 σε 47 το χρόνο, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 83%.

Για το λόγο αυτό, η επιχείρηση απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες των ιδιαίτερα αγαπητών τετράποδων να διασφαλίσουν ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τους υπαλλήλους της.

Επίσης, απευθύνθηκε σε ειδικούς εκπαιδευτές σκύλων ζητώντας χρηστικές συμβουλές για τους υπαλλήλους της και πως θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν σκυλιά με επιθετική συμπεριφορά.

Όσον αφορά τους ταχυδρομικούς, η Royal Mail τονίζει ότι οι τραυματισμοί που υφίστανται συνήθως είναι μόνιμοι και τείνουν προς την αναπηρία.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, καταγράφηκαν 1.622 ημέρες απουσίας από τα εργασιακά καθήκοντα το οικονομικό έτος 2019 – 2020, λόγω επιθέσεων εναντίον του προσωπικού της Royal Mail, με τη μεγαλύτερη περίοδο απουσίας να είναι στις 99 ημέρες.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο