ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΜπήκε ο θεμέλιος λίθος για το νέο κέντρο διαλογής δεμάτων της PostNL στη Β. Ολλανδία

Μπήκε ο θεμέλιος λίθος για το νέο κέντρο διαλογής δεμάτων της PostNL στη Β. Ολλανδία

Στις 30 Σεπτεμβρίου, η PostNL ανακοίνωσε την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών για το νέο κέντρο διαλογής δεμάτων στο επιχειρηματικό πάρκο HoogTij στο Westzaan της Βόρειας Ολλανδίας.

Το νέο sorting center στο Westzaan θα βοηθήσει στην αύξηση της ικανότητας ταξινόμησης και διανομής δεμάτων της εταιρείας, με την PostNL να εκτιμά ότι θα μπορεί να επεξεργάζεται καθημερινά 40.000 έως 50.000 δέματα.

Η νέα επένδυση της PostNL στο Westzaan αποτελεί μέρος ενός δικτύου 25 κέντρων διαλογής δεμάτων στην Ολλανδία και επιπλέον 6 στο Βέλγιο.

Το 2021, η PostNL θα εγκαινιάσει δύο νέες εγκαταστάσεις συλλογής και διανομής δεμάτων στην Ολλανδία, μία στο Westzaan και ένα ειδικό κέντρο διαλογής για μικρά δέματα στο Nieuwegein.

Επίσης, στο Βέλγιο, θα κατασκευαστεί ένα νέο κέντρο διαλογής υψηλής τεχνολογίας στο Willebroek, το οποίο θα τεθεί σε λειτουργία το 2021.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το sorting center στο Westzaan θα τεθεί σε λειτουργία το καλοκαίρι του 2021, με τα δέματα να παραδίδονται από εκεί σε περιοχές εντός και γύρω από τον δήμο Zaanstad.

Βάσω Βεγ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο