ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΝέο ηλεκτρικό τρίκυκλο όχημα παραδόσεων από το ταχυδρομείο της Αυστραλίας

Νέο ηλεκτρικό τρίκυκλο όχημα παραδόσεων από το ταχυδρομείο της Αυστραλίας

Στη δοκιμή ενός νέου ηλεκτρικού τρίκυκλου οχήματος παραδόσεων, το οποίο κατασκευάζεται στη χώρα, προχωρά το ταχυδρομείο της Αυστραλίας (Australia Post).

Το νέο Stealth OzPOD θα εξυπηρετεί τους κατοίκους του προαστίου της Lilydale, για μια περίοδο 5 εβδομάδων, καθώς η Australia Post δοκιμάζει τα χαρακτηριστικά του οχήματος σε διαφορετικά μέρη.

Σύμφωνα με τον general manager Network Optimisation του ταχυδρομείου της Αυστραλίας, Mitch Buxton, το Lilydale είναι ο τέλειος χώρος για να δοκιμαστεί το νέο όχημα, με τους ντόπιους όλο και περισσότερο να αγκαλιάζουν το ηλεκτρονικό εμπόριο.

«Γνωρίζουμε ότι οι κάτοικοι του Lilydale αγαπούν τα ψώνια από το ιντερνέτ. Η υγεία και η ομορφιά, η μόδα και τα έντυπα είναι οι πιο δημοφιλείς αγορές των κατοίκων». δήλωσε ο Buxton

Να σημειωθεί ότι, το Stealth OzPOD αναπτύσσεται τα τελευταία 2,5 χρόνια και έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις αυστραλιανές συνθήκες, με πρόσθετη ασφάλεια και σταθερότητα, υγρό καιρό και επικλινείς επιφάνειες.

Έχει αυξημένη χωρητικότητα έως 720 λίτρα και μπορεί να ταξιδέψει με έως και 50 χλμ. την ώρα. Η Australia Post θα χρησιμοποιήσει τη δοκιμή για να εξετάσει την απόδοση του οχήματος και να προσδιορίσει πού μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο