ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΝέο κέντρο διαλογής δεμάτων για την PostNL στο Venlo

Νέο κέντρο διαλογής δεμάτων για την PostNL στο Venlo

Το 21ο κέντρο διαλογής δεμάτων εγκαινίασε η PostNL στην Ολλανδία.

Το νέο κέντρο διαλογής βρίσκεται στο Venlo, είναι διαστάσεων 7.700 m2 και στόχο είναι να επεξεργάζεται καθημερινά 80.000-120.000 δέματα.

Διαθέτει ιδιαίτερα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά, όπως βιώσιμα υλικά και εξοπλισμός (συμπεριλαμβανομένου του συστήματος ανάκτησης θερμότητας και του φωτισμού LED), ενώ θα εγκατασταθούν σύντομα και φωτοβολταϊκά πάνελ.

Να σημειωθεί ότι, μόνο το 2017, η PostNL επεξεργάστηκε 675.000 πακέτα την ημέρα, γεγονός που αντιπροσωπεύει ένα σύνολο 207 εκατ. δεμάτων (+17,2% έναντι του 2016).

Το νέο κέντρο διαλογής και διανομής δεμάτων στο Venlo θα ενισχύσει τη δύναμη της PostNL, η οποία θα παραδίδει δέματα σε όλη την Ολλανδία επτά ημέρες την εβδομάδα.

Ο διευθυντής Parcel & Logistics της PostNL, Liesbeth Kaashoek, εξήγησε ότι «Με το άνοιγμα του κέντρου διαλογής στο Venlo, ανταποκρινόμαστε στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και επενδύουμε στην υποδομή των δεμάτων και της εφοδιαστικής μας.

Λόγω της θέσης του, το κέντρο διαλογής είναι καλά εξοπλισμένο ώστε να διευκολύνεται η διαλογή και η διανομή δεμάτων όχι μόνο για τους Ολλανδούς, αλλά και για τους Γερμανούς πελάτες».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο