ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΟ Ansi Arumeel αναλαμβάνει πρόεδρος των Εσθονικών Ταχυδρομείων

Ο Ansi Arumeel αναλαμβάνει πρόεδρος των Εσθονικών Ταχυδρομείων

Σε μια εκ των έσω επιλογή προχώρησαν τα Εσθονικά Ταχυδρομεία (Eesti Post-Omniva) για την πλήρωση της θέσης του προέδρου, καθώς ο Ansi Arumeel -μέχρι πρότινος διευθυντής ανάπτυξης του τμήματος logistics- θα αναλάβει να καλύψει τη θέση.

Υπενθυμίζεται ότι, ήδη από τέλη του περασμένου Αυγούστου, η Omniva προχώρησε στην προκήρυξη διαγωνισμού για τον λόγο αυτό.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο Bo Henriksson, πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Omniva, δήλωσε: «Ο Ansi έχει αποδειχθεί ισχυρός ηγέτης και ένας εξαιρετικός manager. Πιστεύω στην τοποθέτησή του για πρόεδρο, καθώς η εταιρεία θα επιτύχει τους στόχους της».

Να σημειωθεί ότι, ο Ansi Arumeel άρχισε να εργάζεται στην Omniva το 2006 ως διευθυντής ανάπτυξης στο τμήμα logistics. Έκτοτε είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επιχειρηματική δραστηριότητα της Omniva σε ολόκληρη τη Βαλτική, αναπτύσσοντας περαιτέρω το τμήμα δεμάτων, προωθώντας την κατασκευή του κέντρου εφοδιαστικής της εταιρείας στην Βαλτική και επιτυγχάνοντας πολλούς άλλους στόχους σημαντικούς για την εταιρεία.

Πριν από την Omniva, ο Arumeel εργαζόταν στην εταιρεία Silberauto και την Schenker.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο