ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΟ Louis DeJoy αναλαμβάνει νέος διευθύνων σύμβουλος της USPS

Ο Louis DeJoy αναλαμβάνει νέος διευθύνων σύμβουλος της USPS

Ο Louis DeJoy θα αναλάβει τα «ηνία» της USPS, αρχής γενομένης από τις 15 Ιουνίου, μετά την συνταξιοδότηση της διευθύνουσας συμβούλου και γενικής διευθύντριας των ταχυδρομείων των ΗΠΑ, Megan J. Brennan.

Μετά από καιρό αναζήτησης, το διοικητικό συμβούλιο της USPS κατέληξε ομόφωνα στην επιλογή του DeJoy για να καταστεί ο 75ος κατά σειρά γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού ταχυδρομείου.

Ο ίδιος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αποτελεί «ένα επιτυχημένο στέλεχος επιχειρήσεων με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας».

Έχει διατελέσει πρόεδρος και CEO της New Breed Logistics, αναπτύσσοντας συνεργασία με την USPS, την Boeing, τη Verizon, τη Disney, την United Technologies και άλλες δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις παρέχοντας υποστηρικτικές υπηρεσίες σε θέματα εφοδιαστικής αλυσίδας και μεταφορών.

Τέλος, ο DeJoy είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πανεπιστημίου Elon στη Βόρεια Καρολίνα και του Ταμείου Αμερικανικών Σπουδών στην Ουάσιγκτον, ενώ διαθέτει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Stetson.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο