ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΠάνω από 3,1 δισ. δέματα, σε διάστημα 20 χρόνων, διαχειρίστηκε η Swiss Post

Πάνω από 3,1 δισ. δέματα, σε διάστημα 20 χρόνων, διαχειρίστηκε η Swiss Post

Πάνω από 3,1 δισ. δέματα έχουν διαχειριστεί οι εργαζόμενοι της Swiss Post κατά την τελευταία 20ετία, καταγράφοντας ρεκόρ κάθε χρόνο, σύμφωνα με τα ελβετικά ταχυδρομεία.

Τα παραπάνω αναφέρονται επί τη ευκαιρία των 20 χρόνων λειτουργίας των τριών βασικών κέντρων διαλογής δεμάτων της Swiss Post σε Härkingen, Daillens και Frauenfeld.

Τα εν λόγω κέντρα διαλογής τέθηκαν σε λειτουργία στις 31 Μαΐου 1999, με τη Swiss Post να έχει επενδύσει περί τα 450 εκατ. φράγκα σε τεχνολογία αιχμής και υποδομές.

Την τριετία 2014 – 2016, η Swiss Post επένδυσε άλλα 60 εκατ. φράγκα στα κέντρα διαλογής δεμάτων, αυξάνοντας την παραγωγική τους ικανότητα κατά 25% – διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα των υπηρεσιών και την αξιοπιστία.

Πλέον, περί τα 800.000 δέματα επεξεργάζονται κατά μέσο όρο ημερησίως, ενώ μέχρι και 1,3 δισ. δέματα χειρίζονται στις ώρες αιχμής κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Σε δήλωσή του ο Dieter Bambauer, μέλος της εκτελεστικής διοίκησης και επικεφαλής της PostLogistics, αναφέρει ότι είναι σαφές ότι η ταχεία ανάπτυξη των τελευταίων ετών και οι προκλήσεις στην επεξεργασία δεμάτων θα ήταν μη αντιμετωπίσιμες χωρίς τους εργαζομένους.

Πρόσθεσε δε ότι η Swiss Post αναγνώρισε τις δυνατότητες των διαδικτυακών λιανικών πωλήσεων πριν από χρόνια και προσανατόλισε τις δραστηριότητές της στην εφοδιαστική προς αυτή την κατεύθυνση.

Όπως είπε, «Γι ‘αυτό και μπορέσαμε να διατηρήσουμε τη θέση μας όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη και σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά χωρίς μονοπώλιο. Είναι μια απόδειξη για την ποιότητα της εργασίας που εκτελείται. Θέλουμε να παραμείνουμε στο No1 στο μέλλον».

Β.Β.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο