ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΠάνω από 400 επαγγελματίες στην εκδήλωση της Alibaba στην Αθήνα

Πάνω από 400 επαγγελματίες στην εκδήλωση της Alibaba στην Αθήνα

Ο εξαγωγικός κόσμος, αλλά και τουριστικές επιχειρήσεις έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για συνάντηση με εκπροσώπους της Alibaba, της μεγαλύτερης εταιρίας ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, στην εκδήλωση που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το Επιμελητήριο, περισσότεροι από 400 επαγγελματίες από τον χώρο των εξαγωγών και του τουρισμού έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Υψηλόβαθμα στελέχη της Alibaba θα παρουσιάσουν το «θαύμα» του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κίνα, τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι Έλληνες εξαγωγείς να προωθήσουν τα προϊόντα τους απευθείας στους Κινέζους καταναλωτές, καθώς και τις δυνατότητες προσέλκυσης περισσότερων Κινέζων επισκεπτών, κάτι που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την άνοδο της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας.

Η εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που προσκάλεσε τον Κινέζο «γίγαντα» να έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, γίνεται παράλληλα με τις συζητήσεις της Alibaba και της ελληνικής κυβέρνησης, στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου στην Κίνα ανάμεσα στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα και στον ιδρυτή και πρόεδρο της Alibaba κ. Jack Ma.

Για αυτό, άλλωστε, στις 13/9 θα πραγματοποιηθεί ευρεία συνάντηση ανάμεσα στα υψηλόβαθμα στελέχη της Alibaba και την κυβέρνηση, ώστε να προωθηθούν οι σχετικές συζητήσεις.

Την εκδήλωση, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών, θα τιμήσουν με την παρουσία τους και χαιρετισμό ο κ. Σταθάκης, υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, ο κ. Μάρδας, υφυπουργός Εξωτερικών και η κ. Κουντουρά, αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο