ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΠάνω από 6.000 αεριοκίνητα φορτηγά προσθέτει στο στόλο της η UPS

Πάνω από 6.000 αεριοκίνητα φορτηγά προσθέτει στο στόλο της η UPS

Περισσότερα από 6.000 φορτηγά φυσικού αερίου θα εντάξει στο στόλο της η UPS, μια επένδυση ύψους 450 εκατ. δολ., με τις διαδικασίες αγοράς να ξεκινούν το 2020 και να ολοκληρώνονται το 2022.

Τα νέα οχήματα θα είναι εξοπλισμένα με συστήματα καυσίμου πεπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG), που παρέχονται βάσει αποκλειστικής συμφωνίας της επιχείρησης με την Agility Fuel Solutions.

«Η UPS συνεχίζει να επεκτείνει και να βελτιώσει το δίκτυο logistics της με την εφαρμογή νέων τεχνολογιών και τη δημιουργία ενός πολύ ευέλικτου, βασισμένου σε δεδομένα και βιώσιμου δικτύου», δήλωσε ο Juan Perez, chief information and engineering officer της UPS.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σκοπεύουμε το 25% των οχημάτων μας που αγοράστηκαν το 2020 να λειτουργούν με εναλλακτικά καύσιμα».

Να σημειωθεί ότι, την τελευταία 10ετία, η UPS έχει επενδύσει περισσότερα από 1 δισ. δολ. σε οχήματα εναλλακτικών καυσίμων και προηγμένης τεχνολογίας και σταθμούς τροφοδοσίας για να συμβάλει στην επίτευξη του στόχου της μείωσης των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου κατά 12% στις επιχειρήσεις μέχρι το 2025.

Επίσης, η επιχείρηση -σε συνεργασία με την TruStar Energy- κατασκευάζει 5 νέους σταθμούς τροφοδοσίας CNG σε Καλιφόρνια, Τέξας, και Οχάιο.

Β.Β.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο