ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΠαρουσίαση της υπηρεσίας «ACS Card on delivery» για την πληρωμή αντικαταβολών

Παρουσίαση της υπηρεσίας «ACS Card on delivery» για την πληρωμή αντικαταβολών

Στο πλαίσιο των λύσεων που υλοποιεί η ACS για τις ανάγκες της αγοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου, η εταιρεία παρουσίασε τη νέα της υπηρεσία «ACS Card on delivery», ως Χρυσός Χορηγός στο φετινό eCommerce Conference, που έλαβε χώρο στο OTE Academy στις 23/3/17.

Με τη νέα υπηρεσία δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες των e-shops να πληρώνουν για τις ηλεκτρονικές τους αγορές ακριβώς τη στιγμή που τις παραλαμβάνουν από ένα κατάστημα ACS, με τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Η δυνατότητα αυτή εξυπηρετεί ένα σημαντικό πλήθος πελατών που επιλέγει να πληρώνει με αντικαταβολή (στην ελληνική αγορά αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό, πάνω από 70%), διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο όσους προτιμούν τη χρήση τραπεζικών καρτών ως τρόπο εξόφλησης.

Η υπηρεσία «ACS Card on delivery» αφορά κάρτες Visa, MasterCard, Maestro και UnionPay και έχει συνεισφέρει σημαντικά στην αύξηση των αποστολών eCommerce της εταιρείας τους τελευταίους μήνες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι προβλέπεται και η επέκταση της υπηρεσίας, ώστε να μπορούν οι πελάτες των e-shops να πληρώνουν με κάρτα και στην πόρτα τους (κατά την παραλαβή της ηλεκτρονικής παραγγελίας τους από τον διανομέα της ACS), εντός του δεύτερου τετραμήνου του 2017.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο