ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΠοσότητες δεμάτων, αντίστοιχες με των Χριστουγέννων, παραδίδει λόγω κορωνοϊού η Canada Post

Ποσότητες δεμάτων, αντίστοιχες με των Χριστουγέννων, παραδίδει λόγω κορωνοϊού η Canada Post

Όγκους δεμάτων, τους οποίους υπό διαφορετικές συνθήκες θα είχε να διαχειριστεί την περίοδο των Χριστουγέννων, δηλώνει ότι επεξεργάζεται και παραδίδει το τελευταίο διάστημα, λόγω του κορωνοϊού Covid-19, το ταχυδρομείο του Καναδά (Canada Post).

Όπως επισημαίνεται, «αρκετοί είναι οι Καναδοί που απομονώθηκαν στα σπίτια τους, κάνοντας τις περισσότερες αγορές τους από το διαδίκτυο, γεγονός που οδήγησε την Canada Post να επεξεργάζεται και να παραδίδει δέματα, σε ποσότητες που παρατηρούνταν μόνο κατά τις εβδομάδες των Χριστουγέννων.

Εργαζόμαστε σκληρά για να ανταποκριθούμε με υπεύθυνο τρόπο, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των ανθρώπων μας και των κοινοτήτων που εξυπηρετούμε.

Η Canada Post συμβουλεύει τους πελάτες της σε όλη τη χώρα να αναμένουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις δεμάτων. Οι μεγάλοι όγκοι εισερχόμενων δεμάτων, σε συνδυασμό με τα σημαντικά μέτρα ασφαλείας που έχουμε εφαρμόσει στις εγκαταστάσεις διαλογής μας, σημαίνουν ότι απαιτείται περισσότερος χρόνος για επεξεργασία. Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν τη φυσική απόσταση σε εγκαταστάσεις που δεν είχαν σχεδιαστεί ποτέ για να κρατούν τους ανθρώπους σε απόσταση 2 μέτρων.

Συνεχίζουμε να λειτουργούμε και παραδίδουμε δέματα που σημειώνουν ποσότητες-ρεκόρ. Για παράδειγμα, στις 20 Απριλίου, παραδώσαμε περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια δέματα στον Καναδά.

Η εν λόγω εικόνα είναι παρόμοια με τις ημέρες παράδοσης που συναντούμε κατά την περίοδο των Χριστουγέννων».

Β.Β.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο