ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΣτη λίστα “Most Admired Companies in Greece” του περιοδικού Fortune η ACS

Στη λίστα “Most Admired Companies in Greece” του περιοδικού Fortune η ACS

Η ACS του ομίλου Quest διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες ελληνικές εταιρείες της λίστας “ Most Admired Companies in Greece” του περιοδικού Fortune, η οποία περιλαμβάνει τις εταιρείες με την καλύτερη εταιρική φήμη στην Ελλάδα.

Η εν λόγω λίστα για το ελληνικό επιχειρείν καταρτίζεται για 5η χρονιά και, στην πρώτη φάση της διαδικασίας ανάδειξης, επιλέχτηκαν εταιρείες με ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 50 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα από 1.700 στελέχη της αγοράς από 319 εταιρείες επέλεξαν τις καλύτερες από αυτές με βάση 9 κριτήρια: Καινοτομία, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Αξιοποίηση Πόρων και Εταιρικών Παγίων, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας, Οικονομική Επίδοση, Μακροπρόθεσμη Επενδυτική Αξία, Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών και Εξωστρέφεια/ Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα. Στη συνέχεια, το 20% των “top scorers” εταιρειών μαζί με το 50% των πρώτων ανά κλάδο της προηγούμενης λίστας τέθηκαν εκ νέου σε επιλογή από τα στελέχη, έτσι ώστε να διαμορφωθεί η τελική λίστα.

Στη φωτογραφία οι Αντώνης Βάλλας, εμπορικός διευθυντής ACS, Έλια Χάραρη, marketing manager ACS, Κώστας Μενεγάκης, γενικός διευθυντής ACS, Απόστολος Γεωργαντζής, διευθύνων σύμβουλος Quest Συμμετοχών & ACS, Έφη Κοντούλη, marketing manager iSquare, Κωστής Σταυρόπουλος, διευθύνων σύμβουλος iSquare.

Η ACS λειτουργεί στην ελληνική αγορά, διακινώντας ετησίως πάνω από 50 εκατομμύρια αποστολές, από το σύνολο των υπηρεσιών της (courier και post).

Η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 600 σημεία εξυπηρέτησης (σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία) και 3.000 εξειδικευμένους εργαζομένους, ενώ έχει αναπτύξει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στο χώρο της, με τις πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό και αυτόματα συστήματα διαλογής/παρακολούθησης των αποστολών.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο