ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΣυνάντηση με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης ζήτησε η ΠΟΣΤ

Συνάντηση με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης ζήτησε η ΠΟΣΤ

Συνάντηση με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη ζήτησε η ΠΟΣΤ, προκειμένου οι δυο πλευρές να συζητήσουν διάφορα θέματα για τον Οργανισμό ενόψει της υλοποίησης του πλάνου μετασχηματισμού.

Όπως αναφέρει σε διαδικτυακή ανάρτηση η Ομοσπονδία, «παρά το ότι μέχρι τώρα δεν έχετε ανταποκριθεί στο αίτημά μας για συνάντηση, πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά, αντιλαμβανόμενος τη βαρύτητα του έργου μετασχηματισμού που επιχειρείται και όσων σημαντικών διενεργούνται παράλληλα στα ΕΛΤΑ, δε θα αρνηθείτε να λάβετε ολοκληρωμένη ενημέρωση για τον μεγαλύτερο Οργανισμό, που βρίσκεται στην αρμοδιότητά σας, με όσα επιδιώκουμε να σας μεταφέρουμε.

Η εργασιακή ειρήνη, η ανοχή, η πίστωση χρόνου και η οικονομική συνεισφορά μας για την αντιστροφή της κατάστασης που οδηγήθηκαν τα ΕΛΤΑ, λόγω διαχρονικών κυβερνητικών και Διοικητικών αποφάσεων, προσφέρθηκαν γενναιόδωρα εκ μέρους μας, ωστόσο, εξαντλήθηκαν.

Εάν παρόλα αυτά αρκείστε σε μονομερή πληροφόρηση, τότε, θα φροντίσουμε και εμείς από την πλευρά μας να λάβει πλήρη ενημέρωση το σύνολο των πολιτικών και πολιτειακών φορέων και θεσμών και κυρίως η κοινωνία, με την οποία το Ταχυδρομείο έχει διαμορφώσει στα 192 χρόνια της ύπαρξής του άρρηκτους δεσμούς».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο