ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΟι δράσεις των ΕΛΤΑ για τη στήριξη του υγειονομικού προσωπικού της χώρας στη μάχη κατά του Covid

Οι δράσεις των ΕΛΤΑ για τη στήριξη του υγειονομικού προσωπικού της χώρας στη μάχη κατά του Covid

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία απέδωσαν στον Ειδικό Λογαριασμό για την ενίσχυση των ιατρικών υποδομών της χώρας, το 50% των εσόδων από την Ειδική Έκδοση «Μείναμε Σπίτι και Κερδίσαμε-Σας ευχαριστούμε Όλους», που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2020.

Επιπλέον, τα ΕΛΤΑ εκφράζουν την υποστήριξή τους στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό της χώρας, για την καθημερινή μάχη που δίνει ενάντια στον κορωνοιό, με την κυκλοφορία μίας νέας Ειδικής Έκδοσης που μεταφέρει ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς εκείνους που υπερβάλλουν εαυτούς στον αγώνα ενάντια στον COVID-19.

Τα γραμματόσημα και οι φάκελοι της Ειδικής αυτής Έκδοσης διατίθενται από τις 16 Δεκεμβρίου 2020:

-στο ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) των Ελληνικών Ταχυδρομείων, elta.gr

-στο Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο (Λυκούργου 5 & Απελλού), στο κέντρο της Αθήνας,

-σε όλα τα Ταχυδρομεία της χώρας.

Σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ, επειδή τα προαναφερόμενα φιλοτελικά προϊόντα θα εκδοθούν σε περιορισμένο αριθμό, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των παραγγελιών, ενώ λόγω περιορισμένου διαθέσιμου αριθμού τευχιδίων, η μέγιστη ποσότητα αγοράς ανά πελάτη ορίζεται στα δύο τεμάχια.

Η σφράγιση των φιλοτελικών προϊόντων με την Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, στο Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο (Λυκούργου 5 και Απελλού, 100 38 Αθήνα), από τις 10:00 έως τις 13:00.

Επίσης, οι συλλέκτες φιλοτελιστές που επιθυμούν να σφραγίσουν τα φιλοτελικά τους αντικείμενα μπορούν να τα αποστείλουν, ατελώς, στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού (Αιόλου 100, 1ος όροφος,  10188 ΑΘΗΝΑ) μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2021, με την προϋπόθεση αυτά να φέρουν επικολλημένα γραμματόσημα ελάχιστης αξίας 0,90 €. Παρακαλούμε σημειώστε στον φάκελο αποστολής την ένδειξη «ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο