ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΗ Speedex παρουσίασε τη νέα εικόνα των καταστημάτων της. Έως τα τέλη του 2020 η αναμόρφωση όλου του δικτύου

Η Speedex παρουσίασε τη νέα εικόνα των καταστημάτων της. Έως τα τέλη του 2020 η αναμόρφωση όλου του δικτύου

Το νέο της κατάστημα στο Κολωνάκι, το οποίο δημιουργήθηκε με βάση τη νέα εικόνα και τις τεχνολογικές προδιαγραφές που ακολουθεί πλέον η εταιρεία, εγκαινίασε χτες η Speedex.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η λειτουργία του νέου καταστήματος εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρείας ανανέωσης και επέκτασης του δικτύου καταστημάτων της Speedex, ένα πρόγραμμα που εξελίσσεται σταδιακά σε όλη την Ελλάδα και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2020.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι στόχος είναι «η ενίσχυση της πελατοκεντρικής φιλοσοφία της Speedex με τη δημιουργία νέων καταστημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, ενώ ο νέος σχεδιασμός ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο για τα καταστήματα της εταιρείας δημιουργώντας ένα περιβάλλον τεχνολογικά άρτιο και προσιτό στο χρήστη των υπηρεσιών της».

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, τα στελέχη της Speedex είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με πελάτες και εκπροσώπους τοπικών φορέων και οργανισμών και να τους ενημερώσουν για το νέο πλάνο εξέλιξης της Speedex, βασισμένο στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών της, με την αξιοποίηση των τελευταίων τάσεων της τεχνολογίας και συγκεκριμένα της τεχνητής νοημοσύνης και των συστημάτων αυτοματισμού, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο