ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΩς τις 15 Μαρτίου η διαβούλευση για την τροποποίηση του Κανονιστικού Πλαισίου της ταχυδρομικής αγοράς

Ως τις 15 Μαρτίου η διαβούλευση για την τροποποίηση του Κανονιστικού Πλαισίου της ταχυδρομικής αγοράς

Ξεκίνησε και θα διαρκέσει ως και τις 15 Μαρτίου του 2018 η δημόσια διαβούλευση για την τροποποίηση του Κανονιστικού Πλαισίου που διέπει την ελληνική ταχυδρομική αγορά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), ανακοινώνει την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης αναφορικά με τροποποιήσεις του Κανονισμού Γενικών Αδειών Παροχής Ταχυδρομικών Υπηρεσιών (ΦΕΚ 1700/Β΄/10.07.2013), του Κώδικα Δεοντολογίας Παροχής Ταχυδρομικών Υπηρεσιών (ΦΕΚ 1874/Β΄/31.07.2013), και του Κανονισμού για τον καθορισμό των περιπτώσεων που επιβάλλεται κατ’ αποκοπή αποζημίωση για πλημμελή παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών (ΦΕΚ 1412/Β΄/10.06.2013),  η οποία θα διαρκέσει από τις 15 Ιανουαρίου 2018 μέχρι και τις 15 Μαρτίου 2018, ώρα 14:00.

Κύριο αντικείμενο των τροποποιήσεων είναι:

-Η διαδικασία παραλαβής και επίδοσης ταχυδρομικών αντικειμένων ιδίως από αυτοματοποιημένες θυρίδες

-Η διαδικασία εγγραφής στο/ ή διαγραφής από το μητρώο ταχυδρομικών επιχειρήσεων

-Η διαδικασία καταβολής και το ύψος των ετήσιων ανταποδοτικών τελών για την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Η Επιτροπή καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τα σχόλια και τις απόψεις τους επωνύμως στην ελληνική γλώσσα, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στην διεύθυνση info@eett.gr, εντός της παραπάνω προθεσμίας.

Το σχετικό κείμενο είναι διαθέσιμο στον δικτυακό τόπο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων στον σύνδεσμο http://www.eett.gr

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο