ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΩς τις 31/12 η δωρεάν αποστολή δεμάτων, μέσω των ΕΛΤΑ, στους πλημμυροπαθείς της Δ. Αττικής

Ως τις 31/12 η δωρεάν αποστολή δεμάτων, μέσω των ΕΛΤΑ, στους πλημμυροπαθείς της Δ. Αττικής

Παρατείνεται ως τις 31 Δεκεμβρίου η δωρεάν αποστολή δεμάτων, μέσω του δικτύου καταστημάτων των ΕΛΤΑ, προς τους πληγέντες από τις πλημμύρες κατοίκους της Δυτικής Αττικής.

Η παράταση της δωρεάν αποστολής «δεμάτων αγάπης» αποφασίστηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο, στις 27 Νοεμβρίου, αποδεικνύοντας με πράξεις έμπρακτης ευθύνης τον κοινωνικό χαρακτήρα των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Όπως σημειώνεται, τα ΕΛΤΑ συγκέντρωσαν μέχρι σήμερα μέσω του δικτύου τους σε ολόκληρη την χώρα δέματα συνολικού βάρους 25 τόνων σε πέντε εργάσιμες ημέρες, για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

Τα δέματα έχουν ήδη παραδοθεί στο «Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης» της Περιφέρειας Αττικής στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με στοιχεία της Περιφέρειας Αττικής είναι πιο αποτελεσματικό και χρήσιμο για τους πληγέντες να αποστέλλονται εφεξής περισσότερα τρόφιμα, αφού στην πλειοψηφία τους τα μέχρι σήμερα απεσταλμένα δέματα απαρτίζονται από είδη ρουχισμού και κουβέρτες, προϊόντα που έχουν ήδη υπερβεί τον καθορισμένο αριθμό ειδών πρώτης ανάγκης.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο