ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ10.800 θέσεις εργασίας και μια αγορά e-commerce 10,6 δισ. δολ. υποστηρίζει η Australia Post

10.800 θέσεις εργασίας και μια αγορά e-commerce 10,6 δισ. δολ. υποστηρίζει η Australia Post

Συνολικά 10.800 θέσεις εργασίας και μια αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) συνολικής αξίας 10,6 δισ. δολ. υποστηρίζει το ταχυδρομείο της Αυστραλίας (Australia Post), σύμφωνα με έκθεση της Deloitte Access Economics.

Η έκθεση, που τιτλοφορείται «Η οικονομική και κοινωνική αξία της Australia Post στην περιφερειακή, αγροτική και απομακρυσμένη Αυστραλία», μετρά και ποσοτικοποιεί τη συμβολή της εταιρείας ειδικά για μη μητροπολιτικές περιοχές για πρώτη φορά.

Στήριξη σε επιχειρήσεις και οικονομία

-Πάνω από το 1/3 των 2.500 ταχυδρομικών γραφείων στην περιφέρεια της Αυστραλία υποστηρίζουν επιχειρήσεις σε συνεχή βάση, όπως ειδησεογραφικά πρακτορεία και καταστήματα γενικού ενδιαφέροντος.

-Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων επισκέπτονται το ταχυδρομείο κατά 66% συχνότερα έναντι των άλλων κατοίκων.

-Το 2019, πραγματοποιήθηκαν 26,8 εκατ. δολ. τραπεζικών συναλλαγών και πληρωμές λογαριασμών (που αντιπροσωπεύουν το 1/3 των συνολικών συναλλαγών της Australia Post).

-Απασχολούνται 4.800 εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης στην περιφέρεια, όπου κάθε 4 από αυτές τις θέσεις υποστηρίζουν έμμεσα άλλες 5 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Συμβολή στην κοινωνία

-Το 92% των κατοίκων λένε ότι η Australia Post είναι σημαντική για την «δίκαιη πρόσβαση σε υπηρεσίες».

-Τα άτομα με αναπηρίες είναι πιθανότερο από το μέσο όρο να χρησιμοποιούν ταχυδρομικές υπηρεσίες.

-Οι κοινωνικά απομονωμένοι άνθρωποι επισκέπτονται το ταχυδρομείο συχνότερα από άλλους.

-Το 74% των κατοίκων υποστηρίζουν ότι τα τοπικά ταχυδρομεία κάνουν μια «ευρύτερη κοινωνική συνεισφορά πέρα από την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο