ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΠαραδόσεις με drones από την JD.com σε περιοχές της Κίνας που επλήγησαν από τον κορωναϊό. Σχετικά βίντεο

Παραδόσεις με drones από την JD.com σε περιοχές της Κίνας που επλήγησαν από τον κορωναϊό. Σχετικά βίντεο

Τις παραδόσεις με drones, σε περιοχές της Hubei στην Κίνα, που βρίσκονται σε καραντίνα ως μέσο για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωναϊού, ξεκίνησε η JD.com.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα drones αποτελούν έναν τρόπο ασφαλούς αντιμετώπισης του ιού, ενώ παράλληλα συνεχίζονται απρόσκοπτα οι παραδόσεις δεμάτων σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ειδικότερα, η JD.com παρέδωσε στις 9 Φεβρουαρίου σε περισσότερα από 100 νοσοκομεία της Κίνας ιονιστές, δωρεά της εταιρείας A.O. Smith Corporation.

Επίσης, δεσμεύθηκε ότι θα προσφέρει, σε συνεργασία με την Dada Group, 35.000 θέσεις εργασίας κατά την περίοδο της εξάπλωσης του κορωναϊού.

Η κίνηση αυτή στοχεύει στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της επιδημίας στην απασχόληση βραχυπρόθεσμα και στη συνολική στήριξη της απασχόλησης.

Ειδικότερα, η JD Logistics, θυγατρική της JD.com, θα προσφέρει πάνω από 20.000 θέσεις εργασίας σε αποθηκάριους, pickers, couriers και οδηγούς.

Αντίστοιχα, η Dada Group θα προσλάβει 15.000 couriers, pickers και packers.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο