ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΚάλεσμα UPU για καταχώρηση ταχυδρομικών υπηρεσιών σε διευθύνσεις ιστότοπων με την κατάληξη .post

Κάλεσμα UPU για καταχώρηση ταχυδρομικών υπηρεσιών σε διευθύνσεις ιστότοπων με την κατάληξη .post

Η Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση (UPU) καλεί τα ενδιαφερόμενα μέρη του ταχυδρομικού τομέα, εφόσον επιθυμούν, να καταχωρήσουν τις ταχυδρομικές τους υπηρεσίες στο όνομα χώρου με κατάληξη .POST (ιστοσελίδα και ηλεκτρονική διεύθυνση).

Ενδιαφερόμενοι όπως κυβερνητικές αρχές, πάροχοι καθολικής υπηρεσίας, ταχυδρομικές ρυθμιστικές αρχές, εξειδικευμένα συνδικάτα, δύνανται να αποκτήσουν το όνομα χώρου .POST, ενώ δυνατότητα εγγραφής μπορούν να έχουν και άλλοι ταχυδρομικοί πάροχοι, εφόσον εγκριθούν από την UPU.

Η δυνατότητα αυτή προσφέρει ενισχυμένη ασφάλεια και αναγνωσιμότητα πέρα των εθνικών συνόρων για τις διαδικτυακές υπηρεσίες της επιχείρησης/υπηρεσίας τονίζοντας το προφίλ της και προσφέροντας ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Παράλληλα, αποτελεί βασικό στοιχείο για την μελλοντική ψηφιακή μεταμόρφωση της ταχυδρομικής βιομηχανίας.

Οργανισμοί όπως πάροχοι υβριδικού ταχυδρομείου, εταιρείες logistics, πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών και εκπαιδευτικά ιδρύματα θα μπορούν να αιτηθούν εγγραφής σε επόμενη φάση.

Η δυνατότητα για ταυτόχρονη χρήση τόσο της κατάληξης .post όσο και του ονόματος της χώρας προέλευσης είναι πλέον δυνατή με την έγκριση της εκάστοτε κυβερνητικής αρχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.register.post

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο