ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑCanada Post: Κάντε τις εορταστικές αγορές νωρίτερα προς αποφυγή καθυστερήσεων στις παραδόσεις

Canada Post: Κάντε τις εορταστικές αγορές νωρίτερα προς αποφυγή καθυστερήσεων στις παραδόσεις

Προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, μια περίοδο που θα φέρει αυξημένους όγκους δεμάτων προς παράδοση, κάνει το ταχυδρομείο του Καναδά (Canada Post).

Ειδικότερα, μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος προς τους πολίτες της χώρας, ο Chief Customer and Marketing Officer της εταιρείας, Rod Hart, ζητά να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους νωρίτερα την επικείμενη περίοδο των εορτών.

Ο ίδιος καθησυχάζει ότι η εταιρεία προετοιμάζεται για μια «εορταστική περίοδο όπως ποτέ άλλοτε», καθώς η κατακόρυφη άνοδος των on-line αγορών λόγω Covid-19 θα οδηγήσουν σε ένα σημαντικό όγκο δεμάτων.

 

Μάλιστα, για να μπορέσει να διαχειριστεί την ταχεία κλιμάκωση της ζήτησης για παραδόσεις δεμάτων, η Canada Post θα εφαρμόσει ένα σχέδιο που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- την πρόσληψη πάνω από 4.000 εποχιακών υπαλλήλων και την προσθήκη 1.000 επιπλέον οχημάτων στο στόλο της.

Επίσης, ζητά από τους Καναδούς να σπάσουν την παράδοση εφέτος και να ψωνίσουν νωρίτερα, κάτι που θα βοηθήσει τόσο στη σωστή διαχείριση όγκων όσο και στην έγκαιρη ολοκλήρωση των παραγγελιών από την πλευρά των επιχειρήσεων.

Β.Β.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο