ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑΗ PostNL εκτιμά ότι θα παραδώσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια δέματα, ημερησίως, τις φετινές γιορτές

Η PostNL εκτιμά ότι θα παραδώσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια δέματα, ημερησίως, τις φετινές γιορτές

Η PostNL εκτιμά ότι θα παραδώσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια δέματα, σε ημερήσια βάση, την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αρχής γενομένης από τις 5 Δεκεμβρίου με τον εορτασμό του Sinterklaas στις 5 Δεκεμβρίου σε Ολλανδία και Βέλγιο.

Μάλιστα, όπως σχολιάζει η ολλανδική εταιρεία, «η φετινή εορταστική περίοδος είναι λιγότερη προβλέψιμη από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς πάνω από 10 εκατομμύρια δέματα παραδόθηκαν σε διάστημα 7 ημερών με απαρχή την Black Friday».

Σχολιάζοντας τα παραπάνω, ο Liesbeth Kaashoek, διευθυντής Parcels & Logistics της PostNL, τόνισε «σε αυτούς τους πολυάσχολους καιρούς, η υγεία και η ασφάλεια των υπαλλήλων μας, των πελατών και των συνεργατών μας παραμένουν πρωταρχικής σημασίας.

Επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε συμβιβασμούς σχετικά με τη συμμόρφωση με τα μέτρα για το social distancing και επειδή το δίκτυο πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί, πρέπει να προσαρμόσουμε το χρονοδιάγραμμα για τη συλλογή δεμάτων από τα web καταστήματα σε συγκεκριμένες ώρες αιχμής.

Ο ίδιος ζήτησε από το καταναλωτικό κοινό να μην αποστείλουν τα αντικείμενα προς επιστροφή πριν τις 5 Δεκεμβρίου, καθώς «απαιτείται από την PostNL να λάβει πρόσθετα μέτρα» για να αντιμετωπιστεί ο υπέρογκος αριθμός τους.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο