ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ95.000 εποχικούς υπαλλήλους για την περίοδο των γιορτών προσλαμβάνει η UPS

95.000 εποχικούς υπαλλήλους για την περίοδο των γιορτών προσλαμβάνει η UPS

Στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού, για να καλύψει τον αυξημένο όγκο δεμάτων την περίοδο πριν και κατά τη διάρκεια των εορτών, προχωρά η UPS.

Ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων θα αγγίξει τις 95.000 για μια περίοδο από τον προσεχή Νοέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.

Οι θέσεις αυτές αναμένεται να καλυφθούν από φοιτητές, εργαζόμενες μητέρες, άτομα που προσδοκούν σε έξτρα εισόδημα και συνήθως αφορούν χειριστές πακέτων, οδηγούς και βοηθούς οδηγών. Όσοι επιθυμούν μπορούν να υποβάλουν αίτηση online στη διεύθυνση UPSjobs.com.

Σύμφωνα με τον CEO David Abney, συχνά οι εποχικά εργαζόμενοι υπάλληλοί μας μεταπηδούν σε μόνιμες θέσεις απασχόλησης, εξασφαλίζοντας αξιοζήλευτη καριέρα”.

Ο Abney σημειώνει ότι πολλά ανώτερα στελέχη της UPS, συμπεριλαμβανομένου του ιδίου και τριών άλλων μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, ξεκίνησαν την καριέρα τους ως μερικώς απασχολούμενοι.

Τέλος, να σημειωθεί ότι κατά την τελευταία 3ετία, το 35% των ανθρώπων που προσέλαβε η UPS στις θέσεις εποχιακών χειριστών αργότερα προσελήφθηκαν ως μόνιμο προσωπικό.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο