ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑDHL eCommerce Solutions και Colis Privé συνεργάζονται για κατ’ οίκον παραδόσεις στη Γαλλία

DHL eCommerce Solutions και Colis Privé συνεργάζονται για κατ’ οίκον παραδόσεις στη Γαλλία

Μια νέα ολοκληρωμένη λύση για τη αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) της Γαλλίας λάνσαρε η DHL eCommerce Solutions.

Οι πελάτες μπορούν πλέον να επωφεληθούν από την υπηρεσία κατ ‘οίκον παράδοσης, η οποία προσφέρεται μέσω της Colis Privé.

Σύμφωνα με τη γερμανική επιχείρηση, «οι πρώτοι πελάτες ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν ήδη τη νέα υπηρεσία με μεγάλη επιτυχία».

«Η Γαλλία αποτελεί μία από τις βασικές αγορές e-commerce της Ευρώπης. Με την ενσωμάτωση της Colis Privé στο δίκτυό μας, μπορούμε να προσφέρουμε μια βελτιωμένη αλλά ευέλικτη υπηρεσία στους πελάτες μας μέσω μιας πλατφόρμας, ιδανική για τις επιχειρηματικές τους ανάγκες», ανέφερε ο Alexander Schmitz – Hübsch, Vice President Product Management στην DHL eCommerce Solutions.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι online αγορές οδηγούνται σε νέο υψηλό, ενώ η πρόσφατη περίοδος αιχμής ενισχύσει αυτήν την τάση. Η ευέλικτη διασυνοριακή συνεργασία έχει καταστεί ολοένα και πιο σημαντική για τους πελάτες μας και με το διεθνές μας δίκτυο και τη συνεργασία με τοπικούς συνεργάτες, είμαστε σε θέση να απλοποιούμε τον κόσμο της διασυνοριακής παράδοσης».

Από την πλευρά του, ο Jean-Philippe Bergougnoux, γενικός διευθυντής της Colis Privé, πρόσθεσε: «Ως ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος υπηρεσιών B2C που προσφέρει κατ’ οίκον παραδόσεις στη γαλλική εγχώρια αγορά, και η μόνη ιδιωτική εταιρεία που επιτρέπεται να παραδίδει δέματα σε γραμματοκιβώτια, αυτή η συνεργασία είναι κρίσιμη για εμάς και για μας επέκταση της εταιρείας.

Αυτή η συνεργασία με την DHL μας επιτρέπει να επεκτείνουμε περαιτέρω την προσέγγισή μας σε ομάδες πωλήσεων και πελάτες διεθνώς, παρέχοντάς τους την ευκαιρία να λειτουργήσουν με την υπηρεσία παράδοσής μας, που θεωρείται νέο σημείο αναφοράς στη γαλλική αγορά».

Β. Βεγιάζη

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο