ΑρχικήΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑRoyal Mail: Άνοδος στα έσοδα α’ 6μήνου του 2019, καθυστερήσεις στον μετασχηματισμό

Royal Mail: Άνοδος στα έσοδα α’ 6μήνου του 2019, καθυστερήσεις στον μετασχηματισμό

Έσοδα, συνολικού ύψους 5,166 εκατ. λίρες, πέτυχαν το α’ εξάμηνο του 2019 τα Βρετανικά Ταχυδρομεία (Royal Mail), σημειώνοντας άνοδο 5,1%, σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα.

Σύμφωνα με τον Rico Back, Group Chief Executive Officer της Royal Mail, «η κερδοφορία μας είναι σύμφωνη με τις εκτιμήσεις μας για το εξάμηνο, παρά την οικονομική και πολιτική οικονομική αβεβαιότητα του Ηνωμένου Βασιλείου».

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι «τα έσοδα του ομίλου αυξήθηκαν κατά 5,1%, ενώ ανοδικά κινήθηκαν και τα έσοδα από τις αποστολές δεμάτων, παρά την πτώση του επιστολικού ταχυδρομείου, ενώ τα έσοδα της GLS -αυξημένα κατά 14,1% συμπεριλαμβανομένων εξαγορών- υπογραμμίζουν τη δύναμη των διεθνών μας δραστηριοτήτων».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, η Royal Mail έχει μείνει αρκετά πίσω στο χρονοδιάγραμμα του μετασχηματισμού της, ωστόσο επενδύει περαιτέρω στη βελτίωση των εργασιακών σχέσεων, στην «απορρόφηση ανισορροπιών» που προκαλεί το συνεχές εκλογικό κλίμα, καθώς και η επερχόμενη περίοδος των Χριστουγέννων.

Κατά τον Back, πλέον ο κόσμος στέλνει λιγότερα γράμματα και περισσότερα δέματα, οπότε «η Royal Mail οφείλει να προσαρμοστεί σε αυτή την αλλαγή.

Οι δύσκολες οικονομικές προοπτικές της χώρας σημαίνουν τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, ότι πρέπει να επιταχύνουμε τις απαιτούμενες αλλαγές για να παραμείνουμε μια επιτυχημένη επιχείρηση του Ην. Βασιλείου».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο