Αρχική(ΤΑΧΟ)ΓΡΑΦΟΣΗ Μεγάλη Γιορτή πλησιάζει: Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το 3ο Συνέδριο Υποδομών-Μεταφορών (update)

Η Μεγάλη Γιορτή πλησιάζει: Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το 3ο Συνέδριο Υποδομών-Μεταφορών (update)

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγαλύτερο εγχώριο γεγονός στον κλάδο των Υποδομών και Μεταφορών.

Το 3ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών, με τίτλο «Επενδύοντας στο Μέλλον», το οποίο συνδιοργανώνουν οι ιστοσελίδες metaforespress.gr και ypodomes.com, θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα «Banquet»), σε έναν από τους πλέον σύγχρονους και ταυτόχρονα εμβληματικούς συνεδριακούς χώρους της Αθήνας και της Ελλάδας.

Στις 19 και 20 Ιουνίου 2019, θα επιχειρηθεί η αποτύπωση των πιο πρόσφατων εξελίξεων, προοπτικών, αλλά και προκλήσεων στους δύο αλληλένδετους κλάδους.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, προκειμένου το εφετινό συνέδριο να ξεπεράσει σε επιτυχία τα δύο προηγούμενα, τα οποία παρακολούθησαν συνολικά 2.200 σύνεδροι και υποστήριξαν χορηγικά περισσότερες από 55 εταιρείες και οργανισμοί.

Το εφετινό συνέδριο (19 και 20 Ιουνίου) αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 1.200 σύνεδροι

Εφέτος, το συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν (και τις δύο ημέρες) περισσότεροι από 1.200 σύνεδροι, οι οποίοι – κατά κύριο λόγο – είναι ανώτερα και ανώτατα στελέχη από κατασκευαστικές / τεχνικές εταιρείες, μηχανολόγοι – μηχανικοί, μελετητές, αεροπορικές / σιδηροδρομικές / ναυτιλιακές εταιρείες, εταιρείες logistics και τεχνολογίας, υπηρεσιακά στελέχη των υπουργείων Υποδομών – Μεταφορών, Ναυτιλίας, Ανάπτυξης, κτλ.

Άξιο αναφοράς ότι εφέτος, το συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν και εκπρόσωποι από την αυστριακή, γαλλική, ισπανική και γερμανική Πρεσβεία.

Από πλευράς Πολιτείας, χαιρετισμό θα απευθύνουν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Θάνος Βούρδας, ο υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΔΗΣΥ Γιάννης Μανιάτης και ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μιλτιάδης Κύρκος.

Από την Αγορά και την 2η ημέρα του συνεδρίου (Πέμπτη 20 Ιουνίου), η οποία είναι αφιερωμένη στις Επιβατικές και Εμπορευματικές / Συνδυασμένες Μεταφορές, μέχρι στιγμής, συμμετοχή σε πάνελ έχουν επιβεβαιώσει οι ακόλουθοι:

O διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, Alexander Zinell, ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ, Ηλίας Αθανασίου, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΘ, Σωτήρης Θεοφάνης, o διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Φίλιππος Τσαλίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της Εγνατίας Οδού, Αθανάσιος Σχίζας, ο πρόεδρος του «Ελ. Βενιζέλος» Δημήτρης Δημητρίου, ο πρόεδρος του ΟΣΕ, Γιώργος Κακουλάκης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, Ιωάννης Σκουμπούρης, ο αντιπρόεδρος της Hellastron και πρόεδρος του δ.σ. της Νέας Οδού / Κεντρικής Οδού Εμμανουήλ Βράιλας και ο διευθυντής ICT της Salfo Ζαχαρίας Τσαμούλος.

Ακόμη, αναμένεται η επισημοποίηση του εκπροσώπου από την Beat, την COSMOTE και την Alstom.

Τα πάνελ των ομιλητών θα συμπληρωθούν και από άλλα ανώτατα στελέχη εταιρειών από τον σιδηροδρομικό και ναυτιλιακό κλάδο, καθώς και από τον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics.

Το φουαγιέ της αίθουσας “Banquet”, στο οποίο θα φιλοξενηθούν τα περίπτερα των εκθετών.

Επίσης, για πρώτη φορά και στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του συνεδρίου, θα υπάρξουν ομιλητές από το εξωτερικό, με θεματικό αντικείμενο τις «έξυπνες πόλεις», ενώ και εφέτος παρέχεται η δυνατότητα φιλοξενίας περιπτέρου.

Μέγας Χορηγός της 1η ημέρας του συνεδρίου είναι η ΕΛΛΑΚΤΩΡ και της 2ης ημέρας η ΒΕΑΤ.

Επί του παρόντος (οι χορηγοί εμπλουτίζονται συνεχώς):

Χρυσοί Χορηγοί είναι οι ΤΕΡΝΑ, Fraport Greece, COSMOTE, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Facom, AECOM, DeWalt, ΕΛΤΑ, Μυτιληναίος, Αττικό Μετρό.

Αντίστοιχα, Εκθέτες είναι οι Mortek, Αρμός, ΣΗΜΑ, Advantage Austria, Omek και EKETA / IMET.

Αργυροί Χορηγοί οι Hellastron, Intrakat, Alstom, Hochtief, Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, ΟΛΘ, Salfo, Εγνατία Οδός και

Χάλκινοι Χορηγοί οι Ελληνικά Υδατοδρόμια και On Line Data.

Για περισσότερες πληροφορίες: ffotinos@metaforespress.gr, n.karagiannis@ypodomes.com και vfelekou@free-spirit.gr (τηλ.: 210 6048260).

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου, τις συνεδρίες, κλπ., στο www.ypodomes-metaforescongress.gr.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από το 1ο και 2ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, πλήθος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο