Αρχική(ΤΑΧΟ)ΓΡΑΦΟΣΤον Σεπτέμβριο μετατέθηκε το 4ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2020

Τον Σεπτέμβριο μετατέθηκε το 4ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2020

Με γνώμονα το γενικό καλό, τη δημόσια υγεία, αλλά και την διεξαγωγή ενός συνεδρίου κάτω από κανονικές συνθήκες, αποφασίσαμε (οι διοργανώτριες ιστοσελίδες metaforespress.gr και ypodomes.com) την μετάθεση του ITC 2020 – 4ου Συνεδρίου Υποδομών-Μεταφορών στις 14-15 Σεπτεμβρίου 2020.

Η απόφαση μας λήφθηκε βάσει της σημερινής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, αλλά και παγκοσμίως, λόγω της πανδημίας του COVID-19, με την ελπίδα ότι θα ξεπεραστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η απόφαση αυτή τρεις μήνες πριν την αρχική διεξαγωγή του συνεδρίου, και το γεγονός ότι το συνέδριο μετατίθεται κατά τρεις μήνες αργότερα, ευχόμαστε ότι θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο, στους αρμόδιους φορείς και την κυβέρνηση, την επιχειρηματική κοινότητα, αλλά και την ίδια την κοινωνία να «αναρρώσει» από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.

Η ασφάλεια και η υγεία όλων, συνέδρων, ομιλητών, εργαζομένων και οργανωτών είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας και σε αυτό βασιστήκαμε για την απόφαση μας αυτή.

Προσμένοντας όλοι να ξεπεραστεί σύντομα η σημερινή κατάσταση, ευχαριστούμε όλους όσους είχαν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον να υποστηρίξουν ή να παρακολουθήσουν αυτό το συνέδριο, και ενημερώνουμε ότι η προετοιμασία του συνεχίζεται απρόσκοπτα και δίνουμε ραντεβού τον Σεπτέμβριο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο