ΑρχικήVIDEOSΕμπορευματικά κέντρα και λιμένες: Η ελληνική εμπειρία

Εμπορευματικά κέντρα και λιμένες: Η ελληνική εμπειρία

Η σπουδαιότητα των συνεργιών μεταξύ εμπορευματικών κέντρων και λιμένων αναδείχθηκε, μεταξύ άλλων, στην ημερίδα «Συνεργασία εμπορευματικών κέντρων και λιμένων», που διεξήχθη στον ΟΛΠ και με χορηγό επικοινωνίας και το metaforespress.gr.

Ο γενικός γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Χρήστος Λαμπρίδης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών Θάνος Βούρδας, ο πρόεδρος του ΕΕΣΥΜ Μιχάλης Αδαμαντιάδης, ο σύμβουλος του τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΟΛΠ Δημήτρης Σπύρου και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΘ Σωτήρης Θεοφάνης καταθέτουν τις απόψεις τους για το θέμα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λαμπρίδης αναφέρθηκε στην αξιοποίηση των περιφερειακών λιμένων, ο κ. Βούρδας στα εμπορευματικά κέντρα του Θριασίου και της Θεσσαλονίκης και τις συνδέσεις με το σιδηροδρομικό δίκτυο, ο κ. Αδαμαντιάδης στην καθυστέρηση δημιουργίας εμπορευματικών κέντρων στην Ελλάδα, ο κ. Λάμπρου στο νέο Logistics center του ΟΛΠ και ο κ. Θεοφάνης στη δημιουργία κέντρων εφοδιαστικής του ΟΛΘ, πέραν της Θεσσαλονίκης, σε γειτονικές χώρες.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο