ΑρχικήVIDEOSΤο ελληνικό φορτηγό εκπέμπει SOS…

Το ελληνικό φορτηγό εκπέμπει SOS…

Στελέχη της πολιτείας, φορέων, αλλά και της αγοράς μιλούν στην κάμερα του metaforespress.gr για την υφιστάμενη κατάσταση και τις προκλήσεις του κλάδου των οδικών εμπορευματικών μεταφορών, στο πλαίσιο της σχετικής ημερίδας που διοργάνωσε η ΟΦΑΕ.

Οι συνεντευξιαζόμενοι, αφού πρώτα επισήμαναν ότι οι Έλληνες οδικοί μεταφορείς έχουν υποστεί σημαντικό πλήγμα την περίοδο της οικονομικής κρίσης, στάθηκαν στην ανάγκη ενίσχυσης και εκσυγχρονισμού του κλάδου.

Στην κάμερα του metaforespress.gr μιλούν οι: Απ. Κενανίδης (πρόεδρος ΟΦΑΕ), Jens Hugel (Senior Adviser της IRU), Απ. Μακρυκώστας (γ.γ. Βιομηχανίας του υπουργείου Ανάπτυξης), Α. Πολάκης (γενικός διευθυντής Μεταφορών του υπ. Μεταφορών), Χρ. Μπουκώρος (αν. τομεάρχης Μεταφορών της ΝΔ), Μ. Κύρκος (ευρωβουλευτής με “Το Ποτάμι”), Μ. Αδαμαντιάδης (πρόεδρος του ΕΕΣΥΜ), Ν. Ροδόπουλος (πρόεδρος της ELL), Δ. Γρηγορόπουλος (πρόεδρος της ΕΕΒΨ), Β. Ζεϊμπέκης (καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου), Γ. Μαρωνίδης (νομικός), Γ. Σαμολαδάς (ασφαλιστής) και Στ. Αγιόπουλος (APM Logistics).

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο