ΑρχικήΧρηστικάTα νέα δρομολόγια του Προαστιακού, από την 1η Φεβρουαρίου, σε αεροδρόμιο, Πειραιά, Χαλκίδα και Κιάτο

Tα νέα δρομολόγια του Προαστιακού, από την 1η Φεβρουαρίου, σε αεροδρόμιο, Πειραιά, Χαλκίδα και Κιάτο

Σε αναδιάταξη των δρομολογίων του προχωρά ο Προαστιακός από την 1η Φεβρουαρίου, έπειτα από την ολοκλήρωση των έργων ηλεκτροκίνησης στον Πειραιά και στον Σ.Σ. Αθηνών.

Επιμέλεια: Μαρίνα Δημητρίου 

Έτσι, από την 1η Φεβρουαρίου, ο Πειραιάς συνδέεται απευθείας με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και αντιστρόφως. Η νέα διαδρομή διαρκεί 1 ώρα και 3 λεπτά.

Στο τμήμα Αεροδρόμιο – Πειραιάς, τα δρομολόγια θα διεξάγονται ανά μία ώρα. Το κόστος του εισιτηρίου δεν μεταβάλλεται, ενώ ταυτόχρονα το επιβατικό κοινό δεν χρειάζεται μετεπιβίβαση στην Αθήνα.

Επιπλέον, δρομολογείται ένας συρμός ανά ώρα στη διαδρομή Αεροδρόμιο – ΣΚΑ (σύντομα Άνω Λιόσια).

Παράλληλα, ενισχύεται η σύνδεση μεταξύ των σταθμών Κορωπί και ΣΚΑ (σύντομα Άνω Λιόσια), με επιπλέον δρομολόγια τις εργάσιμες ημέρες και ώρες αιχμής, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζομένων που μετακινούνται με τον Προαστιακό.

Επίσης, με την εφαρμογή των νέων δρομολογίων, οι επιβάτες θα μπορούν να μεταβούν απευθείας από τον Πειραιά στο Κιάτο – και αντίστροφα – σε 1 ώρα και 38 λεπτά με συχνότητα δρομολογίων ανά μια ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι από το Κιάτο, με μετεπιβίβαση στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στην Πάτρα.

Για τους επιβάτες που μετακινούνται μεταξύ του σταθμού Κιάτο και του Αεροδρομίου, υπάρχει μετεπιβίβαση (χωρίς αναμονή) στο σταθμό Κάτω Αχαρναί, με πρόβλεψη για μετεπιβίβαση στο σταθμό Άνω Λιόσια σύντομα.

Το νέο πλέγμα δρομολογίων είναι το ακόλουθο:

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Σχόλια
  • Γεια σας!
    Παρακαλώ πολύ, χρειάζομαι επείγοντος τα δρομολόγια του προαστιακού για της 2.Ιούλιο από Κόρινθο μέχρι Αεροδρόμιο Βενιζέλος.
    Σάς ευχαριστώ!

    Ιούνιος 26, 2018

Αφήστε ένα σχόλιο