ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΈνας Έλληνας στο διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Εμπορευματικών Μεταφορών (TIACA)

Ένας Έλληνας στο διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Εμπορευματικών Μεταφορών (TIACA)

Ο Χρήστος Σπύρου, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής του Neutral Air Partner (NAP), προσχώρησε στο διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Εμπορευματικών Μεταφορών (TIACA).

Στα τέλη του 2019, η TIACA ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας για να επιτρέψει σε μικρές επιχειρήσεις και startups εταιρείες να γίνουν μέλη της, με τρόπο που να αντικατοπτρίζεται το μέγεθος και την οικονομική τους ισχύ.

Το γεγονός αυτό επίτρεψε στα 250 μέλη του NAP, ενός οργανισμού που ιδρύθηκε το 2016 στο Χόνγκ Κόνγκ, να καταστούν αυτομάτων μέλη της TIACA.

Όπως επισημαίνεται, σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης, «ο στόχος της TIACA είναι να συνδυάσει τα πλεονεκτήματα όλων των ενδιαφερόμενων μερών, να ενοποιήσει όλες τις ανησυχίες και τις προτεραιότητες, να εμπνευστεί από τις πρακτικές σε κάθε τομέα και να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα του κλάδου των εμπορευματικών αερομεταφορών».

Να σημειωθεί ότι, ο κ. Σπύρου διαθέτει 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών, καθώς αποτελεί επιχειρηματία και εμπειρογνώμονα της air cargo κοινότητας.

Σε δήλωσή του ο ίδιος σημειώνει ότι η συμμετοχή του στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης «αποτελεί μια πραγματική ευκαιρία να συμβάλουμε σε παγκόσμιο επίπεδο στην οικοδόμηση του μέλλοντος της βιομηχανίας μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την TIACA για την εμπιστοσύνη της σε εμένα και θα αφιερώσω όλη την ενέργεια και την τεχνογνωσία μου για να εξυπηρετήσω την ένωσή μας».

Β. Βεγιάζη

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο