ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΕνισχύει το θερινό πρόγραμμα στην Ελλάδα η Austrian Airlines. Πτήσεις Βιέννη προς Καβάλα και Σάμο

Ενισχύει το θερινό πρόγραμμα στην Ελλάδα η Austrian Airlines. Πτήσεις Βιέννη προς Καβάλα και Σάμο

Έως και 70 πτήσεις την εβδομάδα – 12 περισσότερες από εφέτος – προς 19 προορισμούς στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει, το ερχόμενο καλοκαίρι, η Austrian Airlines, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αυστρίας.

Έπειτα από μία σχεδόν πεντάχρονη διακοπή, δρομολογούνται, από τον ερχόμενο Μάιο, απευθείας πτήσεις από τη Βιέννη προς την Καβάλα και προς την Σάμο, που θα προστεθούν στους έως τώρα προορισμούς στην Ελλάδα.

Οι εβδομαδιαίες πτήσεις προς τη Ρόδο αυξάνονται από τις τρεις έως τώρα σε οκτώ, όπως επίσης αυξάνονται από τέσσερις σε επτά οι πτήσεις προς το Ηράκλειο.

Κατά μία επιπλέον, αυξάνονται σε πέντε, οι πτήσεις προς την Κέρκυρα και σε τρεις εκείνες προς την Κω, ενώ αμετάβλητες παραμένουν οι πτήσεις προς τους “κλασικούς”, όπως αναφέρεται, προορισμούς σε Ζάκυνθο, Κάρπαθο, Μύκονο και Σκιάθο.

Η Ελλάδα, ως τουριστικός προορισμός, κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις, ή και επανειλημμένα την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Αυστριακών τουριστών για τις θερινές διακοπές τους, και μέσα στο 2018, έφθασαν στην Ελλάδα 520.814 Αυστριακοί, οι οποίοι παρέμειναν κατά μέσο όρο για 8,7 ημέρες, κατά 1,2 ημέρες περισσότερο από ότι ο μέσος ξένος τουρίστας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο